Grillet aubergine

Samlet tid 15 min.
15 min. Arbejdstid

Aubergine er en helt fantastisk grøntsag, som bliver fløjlsblød og smelter på munden, når den bages eller grilles. Krydret med teriyaki-marinade med citron og honning får den en interessant karakter.

Ingredienser

2 Portioner

Champignon og marinade

400 g
Stor aubergine
1 spsk.
olivenolie
1 spsk.
flydende honning
 ¼ tsk.
friskkværnet peber

Desuden

Hovedsalat
Frisk koriander
Næringsindhold: 431 kJ  /  103 kcal
0,5 g Fedt
3 g Protein

Fremgangsmåde

Step 1

Den skyllede aubergine skæres i 1 cm tykke skiver. Skær dem forsigtigt ud i et gittermønster.

Step 2

Bland marinaden med citronsaft og honning og gnid aubergineskiverne ind i marinaden.

Step 3

Grill den på begge sider på en varm pande.

Step 4

Drys det hele med peber, og servér retten med frisk koriander og salat.

Opskrifts-ID: 1017

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Den skyllede aubergine skæres i 1 cm tykke skiver. Skær dem forsigtigt ud i et gittermønster.

Bland marinaden med citronsaft og honning og gnid aubergineskiverne ind i marinaden.

Grill den på begge sider på en varm pande.

Drys det hele med peber, og servér retten med frisk koriander og salat.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.