Knasende sprødhed med Kikkoman Panko – sprød rasp i japansk stil

20. Juli 2023

[Translate to Dänemark:]

Kikkoman Panko – sprød rasp i japansk stil gør det nemt at fremtrylle knasende sprøde paneringer og toppings

Panko er den japanske form for rasp og et ægte allround-talent i køkkenet til både madlavning og bagning, stegning og fritering. For Kikkoman Panko – sprød rasp i japansk stilv gør det nemt at give mange forskellige retter en ekstra portion knasende sprødhed. Den fremstilles af et specielt hvidt brød uden skorpe. Og da den ikke opsuger så meget fedtstof og olie, opnås den unikke og lækre sprødhed, der er karakteristisk for pankorasp. Kikkoman Panko – sprød rasp i japansk stil kan bruges som erstatning for almindelig rasp, eksempelvis som sprød panering til schnitzler eller friturestegte grøntsager, som knasende topping på gratin, lasagne og andre ovnretter eller som bindemiddel i suppe, sauce, frikadeller eller i enhver form for fyld eller dej. Ved at kombinere Kikkoman Panko – sprød rasp i japansk stil med naturligt brygget sojasauce eller en af vores mange smagfulde Teriyaki-marinader kan du fremtrylle masser af lækre og knasende sprøde retter. Og da Kikkoman Panko – sprød rasp i japansk stil ikke er krydret, harmonerer den også fantastisk med Kikkoman sød sojasauce eller sød sauce til ris og passer derfor også fremragende til søde sager som for eksempel friturestegte desserter, crumbles eller kagebunde.

Saftig cordon bleu med gyldenbrun pankopanering

Denne lækre opskrift gør det nemt at forvandle en frisk kyllingebrystfilet til en saftig cordon bleu. Kyllingefileten fyldes ganske enkelt med skinke og ost og vendes derefter i mel, æg og til sidst i Kikkoman Panko – sprød rasp i japansk stil. Det giver en enestående sprød panering, når den fyldte kyllingefilet frituresteges ved den rette temperatur, til den er gylden. Som dip dertil har Kikkoman lavet en opskrift på en dejlig løgsauce med Teriyaki BBQ-sauce med honning, der giver dippen et udsøgt sødligt pift.

Friske ovnbagte flødekartofler med løg

Denne vegetariske gratin med kartofler, majs, løg og sukkerærter er kendetegnet ved en vidunderlig sprød topping i form af Kikkoman Panko – sprød rasp i japansk stil. Kartoflerne forkoges i en blanding af fløde, havredrik og naturligt brygget sojasauce, mens den kraftige Teriyaki BBQ-sauce med honning giver løgene en mild og sødlig smag. Resultatet er en fantastisk kartoffelgratin, der er et hit som tilbehør, men også i sig selv som vegetarisk hovedret.

Bagte squash med rejer og sprød pankorasp

Den kulørte blanding af squash, cherrytomater, persille og rejer gør denne ret til noget helt særligt. Frugtkødet fra squashen svitses sammen med rejerne, tomaterne og persillen og koges op med fløde. Blandingen fyldes i de udhulede squash og bages færdig i ovnen med parmesanost og Kikkoman Panko – sprød rasp i japansk stil som knasende sprød topping.

Pocheret torsk med sprød panko-smørsauce

God nyhed til alle fiskeelskere: Denne opskrift på frisk torskefilet serveret med kartofler, gulerødder, broccoli og gul peberfrugt rundes af med en fantastisk panko-smørsauce som prikken over i’et. Den lækre blanding af skalotteløg, persille, citronsaft og naturligt brygget sojasauce giver smørsaucen en fin og udsøgt smag, mens Kikkoman Panko – sprød rasp i japansk stil sørger for den helt perfekte konsistens.

Fyldte aubergine- og squashskiver med grøntsager og panko

Auberginer og squash, der skæres i skiver, fyldes og klappes sammen – denne opskrift på fyldte aubergine- og squashskiver kan få enhver gourmets tænder til at løbe i vand. Fyldet består af forårsløg, hakket kyllingekød og tofu med et dejligt sprødt touch i form af Kikkoman Panko – sprød rasp i japansk stil. Fyldet smages til med Teriyaki BBQ-sauce med honning, før det fordeles på aubergine- og squashskiverne. De sammenklappede skiver steges på begge sider og serveres med svitsede shiitakesvampe som tilbehør.

Grøntsagskroketter med overraskende effekt

Broccoli, blomkål, champignoner eller tomater – disse enkle råvarer kan du nemt forvandle til lækre grøntsagskroketter, der overrasker med uventede smagsoplevelser. Grøntsagshapserne pakkes ind i kartoffelmos og vendes i Kikkoman Panko – sprød rasp i japansk stil, frituresteges, til de er gyldenbrune, og serveres med en frugtig tomatsauce. Lad dig overraske af smagen!

Chokolade-cheesecake med sprød bund og topping

Smør, sukker, malede mandler og Kikkoman Panko – sprød rasp i japansk stil – det er alt, hvad du skal bruge til denne sprøde kagebund. Fyldet består af en cremet cheesecake-masse med saftige chokoladeklatter. Og som knasende topping drysses med en blanding af malede mandler og Kikkoman Panko – sprød rasp i japansk stil. En ægte lækkerbisken for alle slikmunde!

Friturestegt banan med is og chokolade- eller karamelsauce

En banan, der vendes i en blanding af mel og kanel samt Kikkoman Panko – sprød rasp i japansk stil og frituresteges, til den er sprød og gylden, bliver lige pludselig til en spændende dessert! Lækkert anrettet med hjemmelavet chokolade- eller karamelsauce og serveret med en kugle vaniljeis og et par mynteblade er den friturestegte banan en perfekt afslutning på en dejlig menu.

Vidste du, at …

Kikkoman Panko – sprød rasp i japansk stil fremstilles af et specielt hvidt brød uden skorpe. De fintmalede raspflager opsuger mindre fedtstof eller olie og gør derfor maden lettere og samtidig ekstra sprød i smagen.

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.