Fyldt kyllingebryst med sprød pankopanering og Teriyaki-honning-løgsauce
Ingredienser
Fremgangsmåde
Step 1
Skær en lomme i hver af kyllingebrystfileterne med en skarp kniv. Skær skinkeskiverne og osteskiverne i halve, og fyld kyllingebrystfileterne med en halv skive skinke og en halv skive ost i hver. Luk med tandstikkere, og pensl kyllingebrystfileterne med 4 spsk. Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med Honning.
Step 2
Pisk æggene sammen i en dyb tallerken. Kom melet og Kikkoman Panko i hver sin dybe tallerken. Panér de fyldte kyllingebrystfileter ved først at vende dem i mel, derefter i pisket æg og til sidst i Kikkoman Panko.
Step 3
Varm olie op i en stor dyb pande (170-180°C), og fritter de panerede kyllingebrystfileter i olien, til de er sprøde og gyldne. Lad dem derefter dryppe af på et stykke køkkenrulle, og hold dem varme.
Step 4
Pil løgene, og skær dem i tynde ringe. Varm 1-2 spsk. olie op på en pande, og svits løgringene i ca. 10 minutter, til de er gyldne. Tilsæt den resterende Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med Honning og 200 ml vand, kog det hele op, og lad løgsaucen koge lidt ind. Rør en glat jævning af kartoffelmel (eller majsstivelse) og koldt vand, og rør jævningen i saucen. Lad saucen koge op igen, og krydr med sennep, chilipulver og peber.
Step 5
Tag tandstikkerne ud af kyllingebrystfileterne. Anret de fyldte kyllingebrystfileter og Teriyaki-honning-løgsaucen portionsvis på tallerkener. Kan fx serveres med blandet salat som tilbehør.
Opskrifts-ID: 837
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide