Kikkoman unagi sauce

Vegansk
Kikkoman unagi sauce 975 ml PET-flaske
Kun i asiatiske butikker

Sukker, vand, sojasauce (vand, sojabønner, hvede, salt), karamelliseret sukkersirup, salt, modificeret stivelse, ethylalkohol, melasse, gærekstrakt, brændevinseddike, fortykningsmiddel: xanthangummi,  tangpulver (Ascophyllum nodosum).

Hvorfor vælge denne sauce?

  • Smag: salt, sød
  • Konsistens: meget tyktflydende


For restauranter, der har specialiseret sig i autentisk japansk madlavning, er Kikkoman unagi sauce det perfekte valg.  Saucen blev oprindeligt udviklet som tilbehør til ål, men gør også underværker for mange andre råvarer og retter.

Smagen minder om Kikkoman sojasauce, som også er en af ingredienserne i vores unagi sauce. Den skiller sig ud med sin umiskendelige sødme og glatte, tykke tekstur, der fremhæver smagen og udseendet i enhver ret.

Kikkoman unagi sauce egner sig bedst til japanske retter som sushi, sashimi eller kreationer med ål, men fungerer samtidig fantastisk godt som tilbehør til æggeretter. Kreative kokke vil helt sikkert finde endnu flere anvendelsesmuligheder for denne alsidige sauce.

Har du spørgsmål?

Vil du gerne vide mere om vores produkter eller har du et spørgsmål? Så tag endelig kontakt til os!

Nu

GÅ OP OPDAGELSE I VORES PRODUKTVERDEN

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

Er du interesseret i spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer?

Til nyhedsbrevet