

Saftig kylling i teriyaki (kara-age)
Fremgangsmåde
Step 1
Skær kyllingekødet i mundrette tern, læg dem i en plastpose og tilsæt Kikkoman Teriyaki og revet ingefær. Fordel marinaden jævnt på alle kyllingestykkerne og lad det marinere i 30 minutter og hæld derefter al marinade og væde fra kødet.
Step 2
Drys med en smule kartoffelmel og dybsteg kyllingestykkerne i olie ved 170˚C. Server de saftige og sprøde kyllingestykker med dipping sauce og friske citron- eller limeskiver.
Vores Japas er designet som japanske tapas. Du skal bare fordoble mængden af hver ingrediens, og du kan servere fingermad som hovedretter.
Opskrifts-ID: 354
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide




![[Translate to Dänemark:]  [Translate to Dänemark:]](https://www.kikkoman.dk/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Dänemark:]  [Translate to Dänemark:]](https://www.kikkoman.dk/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)
















 
			 
			