Vær kreativ med vores nye sushi-varianter!

12. december 2023

Sushiruller er magiske: De giver os mulighed for at eksperimentere med rigtig mange lækre kombinationer — så uanset om du kan lide dem vegetariske, med fisk og skaldyr, søde, krydrede eller let-saltede — mulighederne er uendelige.

Lad os præsentere dig for vores nyeste, hurtige og nemme sushi-varianter. Selvfølgelig krydret og forfinet med vores Kikkoman-saucer. Sushi-forkælelse når det er bedst - det er nemmere, end du tror!

Giv den gas med grønt!

Hvem siger, at vegetarisk mad behøver at være kedeligt? Der findes så mange saftige og lækre grøntsager, der – når de kombineres – skaber de mest fantastiske smagsoplevelser, samtidig med at de giver din krop de næringsstoffer, som den har brug for, for at du kan føle dig godt tilpas. Prøv forskellige kombinationer, rul dem ind i makis og forkæl dig selv, dine venner og familie til de sjoveste vegetariske retter nogensinde! Mulige kombinationer til vegetarisk maki:

Magisk Sesam

Vi ved alle, hvor lækkert sushi smager, når det dyppes i vores naturligt brygget sojasauce. Men her kommer et krydret tip: Før du ruller dine valgte ingredienser til færdige makis, hvad med at dryppe en lille smule af vores sesamsauce på risene og dine valgte sushi-toppings. Alternativt kan du blande jordnøddesmør, vand, sesamolie og vores Kikkoman naturligt brygget sojasauce. Kun få dråber gør en stor forskel på smagen!

Lækkert med fisk

Sushi tilberedt med fisk vil altid være en klassisk og lækker godbid. Men har du nogensinde tænkt på at tilføje stegte fiskefingre til din uramaki sushi opskrift? Kombinationen af sprødhed på ydersiden og fiskens blødhed på indersiden giver dine sushiruller et uventet lækkert twist.

Andre overraskende kombinationer til din sushi-glæde:

En æg-cellent ide

Vi kender og elsker alle vores saltede omeletter med — men har du nogensinde prøvet at sprinkle sukker på dine æg? Nej, vi laver ikke sjov. Det er en traditionel japansk måde at tilberede Tamago omeletter til sushi på. Så sød din sushiret med vores Tamago opskrift!

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.