
Omelet med svampe, grønkål og feta
Denne nemme, vegetariske omelet-opskrift er perfekt til din morgenmad eller brunch. Den serveres med svampe med urter og grønkål blandet med feta. Lækkert og sundt.

Ingredienser for 2 portion(er)
- 3 æg
- 1 tsk. smør
- 1 tsk. Kikkoman Naturligt brygget sojasauce
- En knivspids peber
Til servering:
- 120 g svampe
- 1 tsk. smør
- 1 spsk. Kikkoman Naturligt brygget sojasauce
- ½ tsk. peber
- 2 spsk. hakket purløg
- 50 g grønkål
- 50 g fetaost
- 1 spsk. citronsaft
- 1 spsk. olivenolie
- 4 skiver fuldkornsbrød
Forberedelse
1. Skær svampene i skiver. Svits dem på en pande i smør, indtil de er blevet let brune. Derefter tilsættes Kikkoman Naturligt brygget sojasauce, peber og 1 spsk. hakket purløg.
2. Pisk æggene godt sammen og krydr med Kikkoman Naturligt brygget sojasauce og peber
3. Smelt smørret i en pande. Hæld æggene på panden og steg blandingen under låg ved lav varme, indtil æggeblandingen er fast. Læg den færdige omelet på en tallerken.
4. Server omeletten med de svitsede svampe og blandingen af grønkål, feta og olivenolie. Drys med citronsaft og resten af de hakkede purløg efter smag og behag. Server med brød.
Brugte produkter i denne opskrift
Ingredienser for 2 portion(er)
- 3 æg
- 1 tsk. smør
- 1 tsk. Kikkoman Naturligt brygget sojasauce
- En knivspids peber
Til servering:
- 120 g svampe
- 1 tsk. smør
- 1 spsk. Kikkoman Naturligt brygget sojasauce
- ½ tsk. peber
- 2 spsk. hakket purløg
- 50 g grønkål
- 50 g fetaost
- 1 spsk. citronsaft
- 1 spsk. olivenolie
- 4 skiver fuldkornsbrød