
49 af 95
Kyllinge-lollipops
Saftige kyllinge-lollipops i krydret marinade fra grill Kyllinge-lollipops fra grill med KIKKOMAN sojasauce. De rige aromaer i KIKKOMAN sojasaucen krydrer marinaden optimalt. Samtidig sikrer det den perfekte bruning af de saftige kyllinge-lollipops. De supersprøde kyllinge-lollipops vil begejstre dine gæster.

Samlet tid
70 min.
Tilberedningstid:
20 min.
Marineringstid:
120 min.
Madlavningstid
50 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
1904 kJ / 455 kcal
Fedt:
17 g
Protein:
3 g
Kulhydrat:
2 g
Ingredienser for 4 portion(er)
- 12 kyllinge(under)lår
- 3 spsk. Dijonsennep
- 1 tsk. rapsolie
- 2 spsk. KIKKOMAN sojasauce
- Salt og friskmalet
- Peber
- 3 spsk. hvide sesamfrø
Forberedelse
- Fjern skindet fra kyllingelårene. Skær derefter gennem senerne på knoglen og tryk forsigtigt ned på kødet med tommel- og pegefinger, så man kan holde i benene på den blottede knogle som en lollipop.
- Bland sennep, olie og KIKKOMAN sojasauce og pensl kyllinge-lollipopsene med blandingen. Skal marinere flere timer eller natten over. 30 minutter før de grilles, drysses kyllinge-lollipopsene over med salt og peber.
- Grillen forberedes til den indirekte grillmetode og forvarmes til 180-200°C. Lollipopsene placeres i den indirekte zone og grilles i cirka 50 minutter.
- I mellemtiden vaskes og tørres forårsløgene og brunes kortvarigt hele over direkte varme.
- Kort før slutningen af kogetiden pensles lollipopsene igen med marinaden og drysses med sesamfrø. Lollipopsene grilles færdige og serveres med forårsløgene.
Brugte produkter i denne opskrift
Samlet tid
70 min.
Tilberedningstid:
20 min.
Marineringstid:
120 min.
Madlavningstid
50 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
1904 kJ / 455 kcal
Fedt:
17 g
Protein:
3 g
Kulhydrat:
2 g
Ingredienser for 4 portion(er)
- 12 kyllinge(under)lår
- 3 spsk. Dijonsennep
- 1 tsk. rapsolie
- 2 spsk. KIKKOMAN sojasauce
- Salt og friskmalet
- Peber
- 3 spsk. hvide sesamfrø