Kyllinge-lollipops
Søg
Filter
Kyllinge-lollipops
Bookmark
49 af 95

Kyllinge-lollipops

Saftige kyllinge-lollipops i krydret marinade fra grill Kyllinge-lollipops fra grill med KIKKOMAN sojasauce. De rige aromaer i KIKKOMAN sojasaucen krydrer marinaden optimalt. Samtidig sikrer det den perfekte bruning af de saftige kyllinge-lollipops. De supersprøde kyllinge-lollipops vil begejstre dine gæster.

Kyllinge-lollipops
Samlet tid 70 min.
Tilberedningstid: 20 min.
Marineringstid: 120 min.
Madlavningstid 50 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1904 kJ / 455 kcal
Fedt: 17 g
Protein: 3 g
Kulhydrat: 2 g

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 12 kyllinge(under)lår
  • 3 spsk. Dijonsennep
  • 1 tsk. rapsolie
  • 2 spsk. KIKKOMAN sojasauce
  • Salt og friskmalet
  • Peber
  • 3 spsk. hvide sesamfrø

Forberedelse

  1. Fjern skindet fra kyllingelårene. Skær derefter gennem senerne på knoglen og tryk forsigtigt ned på kødet med tommel- og pegefinger, så man kan holde i benene på den blottede knogle som en lollipop.
  2. Bland sennep, olie og KIKKOMAN sojasauce og pensl kyllinge-lollipopsene med blandingen. Skal marinere flere timer eller natten over. 30 minutter før de grilles, drysses kyllinge-lollipopsene over med salt og peber.
  3. Grillen forberedes til den indirekte grillmetode og forvarmes til 180-200°C. Lollipopsene placeres i den indirekte zone og grilles i cirka 50 minutter.
  4. I mellemtiden vaskes og tørres forårsløgene og brunes kortvarigt hele over direkte varme.
  5. Kort før slutningen af kogetiden pensles lollipopsene igen med marinaden og drysses med sesamfrø. Lollipopsene grilles færdige og serveres med forårsløgene.

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 70 min.
Tilberedningstid: 20 min.
Marineringstid: 120 min.
Madlavningstid 50 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1904 kJ / 455 kcal
Fedt: 17 g
Protein: 3 g
Kulhydrat: 2 g

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 12 kyllinge(under)lår
  • 3 spsk. Dijonsennep
  • 1 tsk. rapsolie
  • 2 spsk. KIKKOMAN sojasauce
  • Salt og friskmalet
  • Peber
  • 3 spsk. hvide sesamfrø