Grillet torskefilet marineret i krydret yoghurtmarinade
Søg
Filter
Grillet torskefilet marineret i krydret yoghurtmarinade
Bookmark
28 af 373

Grillet torskefilet marineret i krydret yoghurtmarinade

Torskefileter marineret i mild karryyoghurt med lime- og korianderaioli samt grillede søde kartofler.

Grillet torskefilet marineret i krydret yoghurtmarinade
Samlet tid 45 min.
Tilberedningstid: 10 min.
Marineringstid: 30 min.
Madlavningstid 35 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 3457 kJ / 829 kcal
Fedt: 50.4 g
Protein: 34.3 g
Kulhydrat: 57.6 g

Ingredienser for 4 portion(er)

Torskefilet:

  • 50 g yoghurt naturel
  • 2 tsk.. citronsaft
  • 2 spsk. olivenolie
  • 3 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce
  • 2 tsk. abrikosmarmelade
  • Et par citrontimiankviste
  • ½ tsk. karry
  • Friskkværnet peber
  • 4 torskefileter (ca. 150 g pr. stk.)

Lime- og korianderaioli:

Grillede søde kartofler:

Forberedelse

  1. Tilbered marinaden ved at blande yoghurt, citronsaft, olivenolie, sojasauce, marmelade, karry og peber. Pensl fileterne med marinade, og læg dem i køleskabet i ca. 30 minutter, til du er klar til at starte grillen.
     
  2. Tilbered lime- og korianderaiolien ved at skylle limen i varmt vand og duppe den tør. Riv lidt af skallen, skær limen i halve og pres saften ud. Pil og hak hvidløget fint. Bland mayonnaise og limeskal i en skål.
    Tilsæt limesaft, hvidløg, honning, koriander og sojasauce og smag til med peber.
     
  3. Skræl de søde kartofler, vask dem og skær dem i 2 cm tykke tern. Skyl forårsløgene, og skær dem i skiver. Pil og hak hvidløget fint. Bland hvidløg, søde kartofler, forårsløg, sojasauce, olivenolie og rosmarin sammen og smag til med peber.
     
  4. Læg de søde kartofler på grillen i ca. 15-20 minutter og torskefileterne i ca. 6-10 minutter afhængig af varmen (luk låget, hvis din grill har et). Serveres med lime- og korianderaioli.

Tip: Marinaden smager også godt med hvid fisk, kalkunbryst og steaks.

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 45 min.
Tilberedningstid: 10 min.
Marineringstid: 30 min.
Madlavningstid 35 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 3457 kJ / 829 kcal
Fedt: 50.4 g
Protein: 34.3 g
Kulhydrat: 57.6 g

Ingredienser for 4 portion(er)

Torskefilet:

  • 50 g yoghurt naturel
  • 2 tsk.. citronsaft
  • 2 spsk. olivenolie
  • 3 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce
  • 2 tsk. abrikosmarmelade
  • Et par citrontimiankviste
  • ½ tsk. karry
  • Friskkværnet peber
  • 4 torskefileter (ca. 150 g pr. stk.)

Lime- og korianderaioli:

Grillede søde kartofler: