Søg
Filter
Fyldte græskar med bulgur
Bookmark
396 af 400

Fyldte græskar med bulgur

Fyldte græskar med bulgur
Tilberedningstid: 55 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 886 kJ / 212 kcal

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 2 butternut-squash (ca. 600 g)
  • 10 g olivenolie (1 spsk.)
  • 100 g bulgur
  • 300 ml vand
  • 150 g cherrytomater
  • 60 g feta
  • 20 g Kikkoman naturligt brygget sojasauce (1 spsk.)
  • 0,5 tsk. peber (rød)
  • 1 spsk. hakket persille

Forberedelse

  1. Forvarm ovnen til 190 grader. Flæk squashene på langs, udhul dem, læg dem på en bageplade og hæld olivenolie over. Bag dem i 30 minutter.
     
  2. I mellemtiden koges bulguren i 300 ml vand, til vandet er absorberet. Når det er kogt, tilsættes sojasauce, hakkede cherrytomater og feta. Kom fyldet i de hule græskar og bag videre i 15 minutter.
     
  3. Drys persille og peber over den færdige ret, og server.

Brugte produkter i denne opskrift

Tilberedningstid: 55 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 886 kJ / 212 kcal

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 2 butternut-squash (ca. 600 g)
  • 10 g olivenolie (1 spsk.)
  • 100 g bulgur
  • 300 ml vand
  • 150 g cherrytomater
  • 60 g feta
  • 20 g Kikkoman naturligt brygget sojasauce (1 spsk.)
  • 0,5 tsk. peber (rød)
  • 1 spsk. hakket persille