Søg
Filter
Bentoboks med Teriyaki-laks og grøntsager
Bookmark
196 af 373

Bentoboks med Teriyaki-laks og grøntsager

Bentoboks med Teriyaki-laks og grøntsager
Samlet tid 30 min.
Tilberedningstid: 30 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 3146 kJ / 751 kcal
Fedt: 36.9 g
Protein: 38.4 g
Kulhydrat: 64.5 g

Ingredienser for 1 portion(er)

Forberedelse

  1. Kog risen efter anvisningen på pakken, og krydr den med 1 spsk. sojasauce og 1 tsk. sesam. Skyl laksen, og dup den tør. Skær laksen i mundrette stykker, og vend dem i 2 spsk. Teriyaki sauce. Varm 1 tsk. olie op på en pande, og steg laksen i ca. 5-8 minutter.
  2. I mellemtiden: Rens og skyl rødkålen, riv den meget fint, og vend den i resten af Teriyaki saucen og 1 spsk. sojasauce. Skyl aspargesene, skræl den nederste tredjedel, og skær aspargesene i fine skiver på skrå. Fjern kernerne og de hvide hinder fra den halve peberfrugt, skyl frugtkødet, og skær det i tern.
  3. Dressing. Bland resten af sojasaucen sammen med 1 tsk. sesam, balsamico, ahornsirup og resten af olien. Krydr med peber, og hæld dressingen i et glas med skruelåg til at tage med. Anret ingredienserne i en bentoboks/madkasse, pynt med hakkede macadamianødder, og stil boksen koldt – så er den lige til at tage med.

Tip: I stedet for stegt fersk laks er røget laks et lækkert alternativ til denne Bentoboks-ret.

Samlet tid 30 min.
Tilberedningstid: 30 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 3146 kJ / 751 kcal
Fedt: 36.9 g
Protein: 38.4 g
Kulhydrat: 64.5 g

Ingredienser for 1 portion(er)