

Grønkålssalat med ristede rødbeder & feta
En livlig mellemøstlig salat med ristede rødbeder, grønkål, søde rosiner og små granatæblekerner. Retten rundes af med valnødder, feta og en timian-soja-dressing, og er et farverigt højdepunkt til enhver festlig sammenkomst.
Fremgangsmåde
Step 1

80 g grønkål – 1 bundt persille – 2 rødbeder – 1 granatæble – 3 spsk. store rosiner – 30 valnødder – 50 g feta
Vask grønkålen, og hak persille og grønkål groft. Rist rødbederne ved at pakke dem ind i folie og bage dem i ovnen ved 200 °C i 1 time eller indtil de er møre. Fjern skrællen, lad dem køle af, og skær dem i store tern. Bland dem med persille, grønkål, rosiner, granatæblekerner, valnødder og smuldret feta.
Step 2

1 spsk. olivenolie – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 1 spsk. agavesirup – 1 spsk. citronsaft – 1 tsk. tørret timian – 1 tsk. stødt spidskommen
Pisk dressingen sammen af ovenstående ingredienser, og hæld den over salaten inden servering.
Tip
Hvis du vil spare tid, kan du bruge forbagte rødbeder. Du kan også udskifte rosinerne med tørrede tranebær og valnødder med pekannødder.
Opskrifts-ID: 1622
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide














