Grønkålssalat med ristede rødbeder & feta
Grønkålssalat med ristede rødbeder & feta

Grønkålssalat med ristede rødbeder & feta

2 1 Bedømmelse
Samlet tid 8 min.
8 min. Arbejdstid

En livlig mellemøstlig salat med ristede rødbeder,  grønkål, søde rosiner og små granatæblekerner. Retten rundes af med valnødder, feta og en timian-soja-dressing, og er et farverigt højdepunkt til enhver festlig sammenkomst.

Ingredienser

2 Portioner
80 g
grønkål
1 bundt
persille
2 
rødbeder
1 
granatæble
3 spsk.
store rosiner
30 g
valnødder
50 g
feta
1 spsk.
olivenolie
1 spsk.
agavesirup
1 spsk.
citronsaft
1 tsk.
tørret timian
1 tsk.
stødt spidskommen
Næringsindhold:1.139 kJ / 272 kcal
6,7 gFedt
7,5 gProtein
44 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

80 g grønkål – 1 bundt persille – 2  rødbeder – 1  granatæble – 3 spsk. store rosiner – 30  valnødder – 50 g feta

Vask grønkålen, og hak persille og grønkål groft. Rist rødbederne ved at pakke dem ind i folie og bage dem i ovnen ved 200 °C i 1 time eller indtil de er møre. Fjern skrællen, lad dem køle af, og skær dem i store tern. Bland dem med persille, grønkål, rosiner, granatæblekerner, valnødder og smuldret feta.

Step 2

1 spsk. olivenolie – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 spsk. agavesirup – 1 spsk. citronsaft – 1 tsk. tørret timian – 1 tsk. stødt spidskommen

Pisk dressingen sammen af ovenstående ingredienser, og hæld den over salaten inden servering.

Tip

Hvis du vil spare tid, kan du bruge forbagte rødbeder. Du kan også udskifte rosinerne med tørrede tranebær og valnødder med pekannødder.

Opskrifts-ID: 1622

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

80 g grønkål – 1 bundt persille – 2 rødbeder – 1 granatæble – 3 spsk. store rosiner – 30 valnødder – 50 g feta

Vask grønkålen, og hak persille og grønkål groft. Rist rødbederne ved at pakke dem ind i folie og bage dem i ovnen ved 200 °C i 1 time eller indtil de er møre. Fjern skrællen, lad dem køle af, og skær dem i store tern. Bland dem med persille, grønkål, rosiner, granatæblekerner, valnødder og smuldret feta.

1 spsk. olivenolie – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 spsk. agavesirup – 1 spsk. citronsaft – 1 tsk. tørret timian – 1 tsk. stødt spidskommen

Pisk dressingen sammen af ovenstående ingredienser, og hæld den over salaten inden servering.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.