Teriyaki-kyllingefad
Søg
Filter
Teriyaki-kyllingefad
Bookmark
307 af 474

Teriyaki-kyllingefad

Teriyaki-kyllingefad
Samlet tid 70 min.
Tilberedningstid: 10 min.
Madlavningstid 60 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 2133 kJ / 508 kcal
Fedt: 23 g
Protein: 29.6 g
Kulhydrat: 45.9 g
Mættet fedt: 5.3 g
Kostfiber: 10.1 g
Total sukker: 20.4 g
Natrium: 3 g

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 4 store kyllingelår med skind
  • 3 mellemstore søde kartofler, skrællet og skåret i 3 cm tykke stykker
  • 100 ml Kikkoman Teriyaki marinade
  • 2 spsk. rapsolie
  • 2 røde løg, skåret i både
  • 1 rød peberfrugt, udkernet og skåret i skiver
  • 1 gul peberfrugt, udkernet og skåret i skiver
  • 200 g fine broccolibuketter

Forberedelse

Varm ovnen op til 200 °C (varmluftsovn 180 °C, gas trin 7). Læg kyllingelårene og de søde kartoffeltern i en stegeso, og dryp med Teriyaki marinade og olie. Ovnsteg det hele i 30 minutter.

Tilsæt derefter de røde løg og de snittede peberfrugter, og bland det hele sammen, så saucen er godt fordelt. Sæt retten i ovnen igen i 15-20 minutter. Tilsæt derefter broccolibuketterne, og bag videre i 10-12 minutter. Retten serveres varm.

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 70 min.
Tilberedningstid: 10 min.
Madlavningstid 60 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 2133 kJ / 508 kcal
Fedt: 23 g
Protein: 29.6 g
Kulhydrat: 45.9 g
Mættet fedt: 5.3 g
Kostfiber: 10.1 g
Total sukker: 20.4 g
Natrium: 3 g

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 4 store kyllingelår med skind
  • 3 mellemstore søde kartofler, skrællet og skåret i 3 cm tykke stykker
  • 100 ml Kikkoman Teriyaki marinade
  • 2 spsk. rapsolie
  • 2 røde løg, skåret i både
  • 1 rød peberfrugt, udkernet og skåret i skiver
  • 1 gul peberfrugt, udkernet og skåret i skiver
  • 200 g fine broccolibuketter