Søg
Filter
370 af 411

Stegte nudler med svinekød

En hurtig og velsmagende stir fry-ret med svinekød og ramennudler

Stegte nudler med svinekød
Samlet tid 35 min.
Tilberedningstid: 20 min.
Madlavningstid 15 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 3637 kJ / 867 kcal
Fedt: 48,8 g
Protein: 48,6 g
Kulhydrat: 54,3 g

Ingredienser for 2 portion(er)

  • 250 g svinekød/svinebryst i tern 
  • 1 rødløg i strimler 
  • 75 g slikærter, skåret i halve diagonalt
  • 1/2 bundt forårsløg, fintsnittede
  • 1 fed hvidløg, finthakket 
  • 15 g frisk ingefær, finthakket 
  • 1 lille chili, finthakket
  • 200 g ramennudler *Tip 4
  • 5 spsk. stegeolie *Tip 3

 

Saften fra en halv citron

Topping:

  • 1 spsk. appelsinskal
  • 1 forårsløg, finthakket
  • 1 spsk. ristede sesamfrø
  • 175 g kimchi (færdiglavet)

 

Forberedelse

  1. Lad vandet koge op i wokken. Kog tern af svinebryst i ca. 10 minutter, tag dem op og lad dem dryppe af på køkkenrulle.
  2. Varm 1 spsk. olie i wokken, steg tern af svinebryst til de er sprøde, tag dem op og lad dem dryppe af.
  3. Kom 1 spsk. olie i wokken, tilsæt løg og slikærter og steg det godt sammen. Sauter forårsløgene med. Tag det hele op og læg det til side.
  4. Kom hvidløg, ingefær og chili i wokken med den resterende olie og steg det. Tilsæt kødet og grøntsagerne.
  5. Tilsæt appelsinjuice, Kikkoman Teriyaki sauce, Kikkoman sojasauce og Kikkoman sesamolie.
  6. Kom nudlerne i og steg det hele sammen et øjeblik.
  7. Drys appelsinskal, forårsløg og sesamfrø over retten og server med kimchi.

 

Tip 1: Alternativ til Kikkoman Teriyaki sauce med ristet sesam: Black bean-sauce som kan købes i asiatiske supermarkeder eller online.

Tip 2: Alternativer til Kikkoman naturligt brygget sojasauce: Kikkoman naturligt brygget sojasauce med mindre salt, Tamari glutenfri sojasauce og Økologisk sojasauce.

Tip 3: Brug planteolie eller sojaolie til stegning. Brug aldrig sesamolie til stegning.

Tip 4: Alternativ til ramennudler: Dine yndlingsnudler (forkogte), f.eks. Udon- eller Soba-nudler, spaghetti eller andre former for pasta.

Tip 5: Høje temperaturer er vigtige, når du steger i wok. Vær dog forsigtig med varm olie. Olien kan brænde eller sprøjte, hvis du tilføjer fugtige ingredienser.

Tip 6: En non-stick, metalbelagt støbejernswok er lidt anderledes, hvad angår varmeføring. Den er egnet til el, gas og induktion og er nem at rengøre. Hvis du ikke har en wok, kan du anvende en stegepande, så længe du steger ved høje temperaturer og følger opskriften.

Tip 7: Kom aldrig for meget i din wok. Hvis du laver meget mad, får du det bedste resultat ved at dele ingredienserne op i mindre portioner.

Tip 8: Steg og vend ingredienserne forsigtigt i wokken, så de ikke går i stykker.

Tip 9:  Slut af med sojasauce og sesamolie for at få den perfekte overflade, aroma og smag.

Samlet tid 35 min.
Tilberedningstid: 20 min.
Madlavningstid 15 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 3637 kJ / 867 kcal
Fedt: 48,8 g
Protein: 48,6 g
Kulhydrat: 54,3 g

Ingredienser for 2 portion(er)

  • 250 g svinekød/svinebryst i tern 
  • 1 rødløg i strimler 
  • 75 g slikærter, skåret i halve diagonalt
  • 1/2 bundt forårsløg, fintsnittede
  • 1 fed hvidløg, finthakket 
  • 15 g frisk ingefær, finthakket 
  • 1 lille chili, finthakket
  • 200 g ramennudler *Tip 4
  • 5 spsk. stegeolie *Tip 3

 

Saften fra en halv citron

Topping:

  • 1 spsk. appelsinskal
  • 1 forårsløg, finthakket
  • 1 spsk. ristede sesamfrø
  • 175 g kimchi (færdiglavet)