
62 af 542
Elotes - Grillede krydrede majskolber
Dette er en klassisk mexicansk street food. Spis den som den er on the go eller nyd den som en del af et større måltid. Du kan tilføje flere krydderier eller urter til retten, hvis du har lyst.

Samlet tid
20 min.
Tilberedningstid:
10 min.
Madlavningstid
10 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
1392 kJ / 331 kcal
Fedt:
21,7 g
Protein:
9,1 g
Kulhydrat:
23,7 g
Ingredienser for 2 portion(er)
2 majskolber
2 spsk. Kikkoman Teriyaki marinade
2 spsk. mayonnaise
0,5 tsk. tørret oregano
0,5 tsk. stødt spidskommen
0,5 tsk. chipotle pulver eller flager
30 g revet hård ost (fx parmesan)
Forberedelse
- Bring en gryde med vand i kog. Pil majskolberne, kog dem i 5 minutter og hæld vandet fra.
- Pensl majskolberne med 1-2 spsk. teriyaki marinade og lad dem marinere, mens du varmer grillen eller en grillpande. Grill dem et par minutter til de har fået grillmærker.
- Rør mayonnaise sammen med 1 spsk. teriyaki marinade og pensl på majskolberne. Drys revet ost og en blanding af krydderierne over. Du kan tilføje ekstra friske urter som fx persille og koriander.
Brugte produkter i denne opskrift
Samlet tid
20 min.
Tilberedningstid:
10 min.
Madlavningstid
10 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
1392 kJ / 331 kcal
Fedt:
21,7 g
Protein:
9,1 g
Kulhydrat:
23,7 g
Ingredienser for 2 portion(er)
2 majskolber
2 spsk. Kikkoman Teriyaki marinade
2 spsk. mayonnaise
0,5 tsk. tørret oregano
0,5 tsk. stødt spidskommen
0,5 tsk. chipotle pulver eller flager
30 g revet hård ost (fx parmesan)