BBQ torsk i teriyaki-marinade

Samlet tid 35 min.
5 min. Arbejdstid
20 min. Marineringstid
10 min. Tilberedningstid

Den delikate sødme fra teriyaki-saucen passer perfekt til en mør torskefilet eller en anden hvid fisk, og det tager kun en halv time at marinere fisken. Brug den samme marinade som glace til de grillede porrer.

Ingredienser

2 Portioner
300 g
torskefilet
125 ml
tør hvidvin
2 
kviste timian
1 spsk.
citronskal
1 bundt
forårsløg
1 spsk.
olivenolie
Peber efter smag og behag

Plus:

1 bundt
dild
4 
nye porrer
Næringsindhold: 2172 kJ  /  543 kcal
15 g Fedt
62 g Protein
44 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Del torsken op i to portioner. Bland hvidvinen med 3 spsk. Teriyaki BBQ-sauce med honning, timian, citronskal, skiveskåret forårsløg og olivenolie.

Step 2

Krydr fisken med peber, og hæld derpå hvidvins-marinaden henover. Lad det stå på køl i 30-60 minutter for at trække godt igennem.  

Step 3

Halver de nye porrer. 

Step 4

Grill både fisk og porrer ved høj temperatur på en forvarmet rist/plade i ca. 3-5 minutter på hver side. Pensl løbende med den resterende marinade. 

Step 5

Hak dilden. 

Step 6

Server den grillede torsk med porrer og frisk dild.

Opskrifts-ID: 1118

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Del torsken op i to portioner. Bland hvidvinen med 3 spsk. Teriyaki BBQ-sauce med honning, timian, citronskal, skiveskåret forårsløg og olivenolie.

Krydr fisken med peber, og hæld derpå hvidvins-marinaden henover. Lad det stå på køl i 30-60 minutter for at trække godt igennem.  

Halver de nye porrer. 

Grill både fisk og porrer ved høj temperatur på en forvarmet rist/plade i ca. 3-5 minutter på hver side. Pensl løbende med den resterende marinade. 

Hak dilden. 

Server den grillede torsk med porrer og frisk dild.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05
06

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.