

Yuzu daiquiri
Vores yuzu daiquiri er nem at tilberede og svær at glemme igen. Den kombinerer syrlig yuzu med sansho peber for at give et frisk twist til en klassisk drink. Den er perfekt både for begyndere og øvede.
Fremgangsmåde
Step 1

2 cocktailshakere – 16 isterninger (ca. 20 g per isterning) – 100 ml yuzu-sake – 60 ml limesaft – 40 ml sukkersirup – 2 skvæt Kikkoman Ponzu - en blanding af sojasauce, eddike og yuzusaft
Denne opskrift er til 2 drinks. Fordel alle ingredienserne jævnt mellem de to cocktailshakere, luk dem, og ryst kraftigt.
Step 2

2 cocktailstrainere – 2 sier – Sansho peber
Sigt indholdet fra de to shakere to gange for at fjerne frugtkød og is. Hæld blandingen i to flotte champagne- eller martiniglas. Pynt hver drink med et let drys af sansho peber for at give drinken et krydret strejf.
Tip:
Drik alkohol med omtanke - for meget alkohol kan skade dit helbred.
Opskrifts-ID: 1432
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide