Yuzu daiquiri
Yuzu daiquiri

Yuzu daiquiri

Samlet tid10 min.
10 min.Arbejdstid

Vores yuzu daiquiri er nem at tilberede og svær at glemme igen. Den kombinerer syrlig yuzu med sansho peber for at give et frisk twist til en klassisk drink. Den er perfekt både for begyndere og øvede.

Ingredienser

2 Portioner

Udstyr:

2 
cocktailshakere
2 
cocktailstrainere
2 
sier

Ingredienser:

16 
isterninger (ca. 20 g per isterning)
100 ml
yuzu-sake
60 ml
limesaft
40 ml
sukkersirup

Pynt:

Sansho peber
Næringsindhold:531 kJ / 127 kcal

Fremgangsmåde

Step 1

2  cocktailshakere – 16  isterninger (ca. 20 g per isterning) – 100 ml yuzu-sake – 60 ml limesaft – 40 ml sukkersirup – 2 skvæt Kikkoman Ponzu - en blanding af sojasauce, eddike og yuzusaft

Denne opskrift er til 2 drinks. Fordel alle ingredienserne jævnt mellem de to cocktailshakere, luk dem, og ryst kraftigt.

Step 2

2  cocktailstrainere – 2  sier – Sansho peber

Sigt indholdet fra de to shakere to gange for at fjerne frugtkød og is. Hæld blandingen i to flotte champagne- eller martiniglas. Pynt hver drink med et let drys af sansho peber for at give drinken et krydret strejf.

Tip:

Drik alkohol med omtanke - for meget alkohol kan skade dit helbred.

Opskrifts-ID: 1432

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

2 cocktailshakere – 16 isterninger (ca. 20 g per isterning) – 100 ml yuzu-sake – 60 ml limesaft – 40 ml sukkersirup – 2 skvæt Kikkoman Ponzu - en blanding af sojasauce, eddike og yuzusaft

Denne opskrift er til 2 drinks. Fordel alle ingredienserne jævnt mellem de to cocktailshakere, luk dem, og ryst kraftigt.

2 cocktailstrainere – 2 sier – Sansho peber

Sigt indholdet fra de to shakere to gange for at fjerne frugtkød og is. Hæld blandingen i to flotte champagne- eller martiniglas. Pynt hver drink med et let drys af sansho peber for at give drinken et krydret strejf.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.