

Kumquat sour
Vores kumquat sour er bittersød og syrlig og minder om en gåtur i det sprøde efterårsvejr blandt nedfaldne blade med deres varme, gyldne toner.
Fremgangsmåde
Step 1

2 cocktailshakere – 1 muddler (morter) – 100 ml vodka – 40 ml citronsaft – 40 ml sukkersirup – 2 skvæt Ponzu - en blanding af sojasauce, eddike og citronaromaer – 8 kumquatter – 16 isterninger (ca. 20 g per isterning)
Denne opskrift er til 2 drinks. Fordel alle ingredienserne (undtagen isterningerne) jævnt mellem de to cocktailshakere.
Bland ingredienserne i hver shaker sammen og stamp med en muddler for at frigøre kumquat-saften. Fyld hver shaker med isterninger og ryst dem kraftigt.
Step 2

2 cocktailshakere – 2 cocktailstrainere – 2 flotte champagne- eller martiniglas – 8 skive kumquat
Hæld blandingen fra hver shaker i de fine glas. Sørg for at sigte drinken to gange for at opsamle frugtkødet.
Pynt hver drink med 4 skiver kumquat.
Tip:
Drik alkohol med omtanke - for meget alkohol kan skade dit helbred.
Opskrifts-ID: 1431
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide