

Skotsk forår
En forfriskende cocktail med blomsternoter, kølig agurk og et strejf af whisky, der indfanger den sprøde smag af forår i hver en tår.
Fremgangsmåde
Step 1

2 cocktailshakere – 6 isterninger (ca. 20 g per isterning) – 120 ml skotsk whisky – 80 ml citronsaft – 40 ml hyldeblomstsirup – 2 skvæt Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 4 skive agurk
Denne opskrift er til 2 drinks. Fordel alle ingredienserne jævnt mellem de to cocktailshakere, luk dem, og ryst kraftigt.
Step 2

2 cocktailstrainere – 2 sier – 2 tumblerglas – 6 isterninger (ca. 20 g per isterning) – 6 skive agurk
Fyld de resterende isterninger i de to tumblerglas. Sørg for at sigte indholdet i de to shakere to gange, inden det hældes ned i tumblerne, for at opsamle stykker af agurk. Pynt hver drink med 2-3 skiver agurk.
Tip:
Drik alkohol med omtanke - for meget alkohol kan skade dit helbred.
Opskrifts-ID: 1429
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide