Kikkoman glutenfri sushi sauce

Glutenfri

Sukker, Vand, Glutenfri Sojasauce (Vand, Sojabønner, Salt, Spriteddike), Salt, Modificeret stivelse, Karamelliseret sukker sirup, Ethylalkohol, Melasse, Fortykningsmiddel (Xanthangummi), Gærekstrakt, Tangpulver (Ascophyllum nodosum).

Hvorfor vælge denne sauce?

  • Smag: salt, sød
  • Konsistens: meget tyktflydende


Kikkoman glutenfri sushi sauce er essentiel i professionelle køkkener, der ønsker at forfine både smag og præsentation af deres retter. Saucens salt-søde smag og dens blanke finish gør den til et godt valg til mere end blot sushi.

Sød, salt og perfekt afbalanceret – det er essensen af Kikkoman glutenfri sushi sauce. Med sin milde sojasmag og blanke udseende garanterer den en autentisk afrunding på enhver ret.

Kikkoman glutenfri sushi sauce åbner op for utallige muligheder for professionelle. Udover sushi giver saucen også et ekstra pift til burgere, pizza og pasta. Den fungerer også fremragende som marinade og giver retter en uimodståelig blank finish.

Har du spørgsmål?

Vil du gerne vide mere om vores produkter eller har du et spørgsmål? Så tag endelig kontakt til os!

Nu

Tag kontakt til os!

Har du spørgsmål vedrørende vores produkter, hvor man kan købe dem eller vil du gerne vide mere om Kikkoman? Så tag endelig kontakt til os!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* påkrævet felt

Vær opmærksom på databeskyttelseserklæringen. Du kan finde yderligere forretningsmæssige oplysninger i kolofonen under Impressum.