
Sukker, vand, sojasauce (vand, sojabønner, hvede, salt), karamelliseret sukkersirup, salt, modificeret stivelse, ethylalkohol, melasse, gærekstrakt, brændevinseddike, fortykningsmiddel: xanthangummi, tangpulver (Ascophyllum nodosum).
Hvorfor vælge denne sauce?
- Smag: salt, sød
- Konsistens: meget tyktflydende
For restauranter, der har specialiseret sig i autentisk japansk madlavning, er Kikkoman unagi sauce det perfekte valg. Saucen blev oprindeligt udviklet som tilbehør til ål, men gør også underværker for mange andre råvarer og retter.
Smagen minder om Kikkoman sojasauce, som også er en af ingredienserne i vores unagi sauce. Den skiller sig ud med sin umiskendelige sødme og glatte, tykke tekstur, der fremhæver smagen og udseendet i enhver ret.
Kikkoman unagi sauce egner sig bedst til japanske retter som sushi, sashimi eller kreationer med ål, men fungerer samtidig fantastisk godt som tilbehør til æggeretter. Kreative kokke vil helt sikkert finde endnu flere anvendelsesmuligheder for denne alsidige sauce.