

Om Kikkoman
300 års japansk tradition møder en moderne virksomhedsfilosofi. Hos Kikkoman stræber vi efter at inspirere mennesker over hele kloden til at nyde de gode ting i livet og fremme udvekslingen af international madkultur.
Men hvad er det, der gør vores sojasauce så unik og til det perfekte valg for dig, din restaurant, din foodtruck og dine gæster?
Find ud af det her.

Naturlige ingredienser
Kikkoman naturligt brygget sojasauce er lavet med fire omhyggeligt udvalgte ingredienser, nemlig vand, sojabønner, hvede og salt. Alle vores sojabønner er garanteret GMO-fri. Vi undgår brugen af smagsforstærkere, konserveringsmidler og farvestoffer.

Brygget på naturlig vis
Kikkoman sojasauce brygges i en naturlig fermenteringsproces, der tager adskillige måneder. I løbet af denne bryggeproces opstår der omkring 300 forskellige smagskomponenter som vanilje, frugt, whisky og endda kaffe. Alle disse smage og aromaer dannes uden brug af kemiske stoffer og er med til at give vores sojasauce sin umiskendelige smag.

Bæredygtighed som et virksomhedsmål
Hos Kikkoman besætræber vi os på at arbejde så bæredygtigt og fair som muligt. Naturlige ingredienser, korte forsyningskæder, bæredygtigt indkøb, brug af ressourcer med omtanke og en respektfuld omgang med mennesker er kernen i vores virksomhedskultur. Du kan læse mere om vores konkrete målsætninger og tiltag på vores side om bæredygtighed.
Vidste du?
Japansk sojasauce er også kendt som "shoyu". Denne type sojasauce er kendt for sit lave saltindhold og særlige aroma, der udvikles gennem måneders brygning med særlige gærkulturer og brug af ristet hvede.
Dette står i stærk kontrast til for eksempel kinesiske sojasaucer, der ofte kun er delvist bryggede og fremstillet kemisk. Derfor indeholder kinesiske sojasaucer ofte farvestoffer, sukker, glutamat og konserveringsmidler, hvilket giver dem en langt kraftigere smag, en sirupsagtig konsistens og gør dem sværere at dosere. Det er altså en god ide at tjekke etiketten, før man køber en sojasauce - jo færre ingredienser, desto bedre!
