Kyllingeburger i en rösti-bolle med græskar
Kyllingeburger i en rösti-bolle med græskar

Kyllingeburger i en rösti-bolle med græskar

Samlet tid45 min.
30 min.Arbejdstid
6-8 min.Tilberedningstid
30-60 min.waiting time

Bollen i denne kyllingeburger er blevet erstattet af en lækker græskar-rösti. Den serveres med en krydret sauce og lækker coleslaw, der er rundet af med Kikkoman sojasauce og Kikkoman woksauce - teriyaki.

Ingredienser

10 Portioner

Kød:

10 
kyllingelår, 70 g per styk (uden ben og skind)
40 g
olivenolie
40 g
citronsaft
12 g
hakket hvidløg
10 g
salt
3 g
tørret timian
125 g
mel, type 405
15 g
bagepulver
2 g
paprikapulver
2 g
hvidløgspulver
2 g
løgpulver
240 ml
koldt vand
Stegeolie

Salat:

350 g
strimlet rødkål
80 g
revet gulerod
55 g
mayonnaise
30 g
peberrod
20 ml
æblecidereddike
25 g
brun farin

Sauce:

250 g
græsk yoghurt
30 g
hakkede kapers
15 g
citronsaft
5 g
citronskal
25 g
mayonnaise

Græskar-rösti:

1,2 kg
revet butternut squash
250 g
hvedemel, type 405
150 g
æg
2 g
stødt kanel
30 g
olivenolie
Allergener:
Soja, gluten, mælk, æg, sennep, sulfitter
Samlet vægt per portion:
345 g
Vægt per ingrediens:
  • Kød, ca. 100 g
  • Græskar-rösti, ca. 160 g
  • Salat, ca. 50 g
  • Sauce, ca. 35 g

Fremgangsmåde

Step 1

Bland kyllingen med olivenolie, citronsaft, hvidløg, salt og timian i en skål. Sørg for at dække kødet med marinaden. Stil skålen i køleskabet i 30-60 minutter.

Step 2

I mellemtiden tilberedes dejen. Bland mel, bagepulver, paprikapulver, hvidløgspulver, løgpulver og salt med koldt vand og rør det hele sammen til en jævn dej. Opvarm olien til 175 °C til stegning.

Step 3

Bland rødkål, gulerod, mayonnaise, peberrod, eddike, brun farin og Kikkoman sojasauce i en skål og stil den til side.

Step 4

Bland yoghurt, mayonnaise, kapers, citronsaft, citronskal og Kikkoman woksauce - teriyaki. I en lille skål og rør det hele godt sammen.

Step 5

Dyp kyllingestykkerne i dejen og steg dem i den varme olie i 6-8 minutter.

Step 6

Bland græskar med mel, æg, kanel og Kikkoman woksauce - teriyaki i en anden skål.

Step 7

Opvarm olivenolie på en pande. Steg 80 g af blandingen per rösti ved middel varme i 3-4 minutter per side, indtil de er gyldenbrune.

Step 8

Pensl de færdigstegte rösti med saucen. Læg et stykke kyllingekød og salat ovenpå, og server det som en burger med en rösti på toppen.

Tip:

For at kyllingestykkerne forbliver sprøde, kan du lade dem dryppe af på et viskestykke og opbevare dem på en rist.

Opskrifts-ID: F1044

Opskrift som PDF

Download som PDF

Få mere at vide

Har du spørgsmål vedrørende vores opskrifter eller produkter?

Vi vil altid gerne hjælpe

Tag kontakt til os nu

Tag kontakt til os!

Har du spørgsmål vedrørende vores produkter, hvor man kan købe dem eller vil du gerne vide mere om Kikkoman? Så tag endelig kontakt til os!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* påkrævet felt

Vær opmærksom på databeskyttelseserklæringen. Du kan finde yderligere forretningsmæssige oplysninger i kolofonen under Impressum.