

Kyllingeburger i en rösti-bolle med græskar
Bollen i denne kyllingeburger er blevet erstattet af en lækker græskar-rösti. Den serveres med en krydret sauce og lækker coleslaw, der er rundet af med Kikkoman sojasauce og Kikkoman woksauce - teriyaki.
Ingredienser
Kød:
Salat:
Sauce:
Græskar-rösti:
- Kød, ca. 100 g
- Græskar-rösti, ca. 160 g
- Salat, ca. 50 g
- Sauce, ca. 35 g
Fremgangsmåde
Step 1
Bland kyllingen med olivenolie, citronsaft, hvidløg, salt og timian i en skål. Sørg for at dække kødet med marinaden. Stil skålen i køleskabet i 30-60 minutter.
Step 2
I mellemtiden tilberedes dejen. Bland mel, bagepulver, paprikapulver, hvidløgspulver, løgpulver og salt med koldt vand og rør det hele sammen til en jævn dej. Opvarm olien til 175 °C til stegning.
Step 3
Bland rødkål, gulerod, mayonnaise, peberrod, eddike, brun farin og Kikkoman sojasauce i en skål og stil den til side.
Step 4
Bland yoghurt, mayonnaise, kapers, citronsaft, citronskal og Kikkoman woksauce - teriyaki. I en lille skål og rør det hele godt sammen.
Step 5
Dyp kyllingestykkerne i dejen og steg dem i den varme olie i 6-8 minutter.
Step 6
Bland græskar med mel, æg, kanel og Kikkoman woksauce - teriyaki i en anden skål.
Step 7
Opvarm olivenolie på en pande. Steg 80 g af blandingen per rösti ved middel varme i 3-4 minutter per side, indtil de er gyldenbrune.
Step 8
Pensl de færdigstegte rösti med saucen. Læg et stykke kyllingekød og salat ovenpå, og server det som en burger med en rösti på toppen.
Tip:
For at kyllingestykkerne forbliver sprøde, kan du lade dem dryppe af på et viskestykke og opbevare dem på en rist.
Opskrifts-ID: F1044
Opskrift som PDF
Download som PDFFå mere at vide