





Sugar (36%), Soy sauce (Water, Soybeans, Wheat, Salt) (36%), Glucose syrup, Wine (contains sulphur dioxide), Water, Salt, Yeast extract.
Soy, gluten, sulphites
Hvorfor vælge denne sauce?
- Smag: sød, let salt
- Konsistens: flydende
Hvem bestemmer, at Kikkoman saucer kun kan bruges i salte retter? Kikkoman sauce til ris er perfekt til desserter, hvor den løfter smagen i de søde kreationer til nye højder.
Kikkoman sauce til ris hører til i ethvert professionelt køkken, da den kombinerer ingredienser af høj kvalitet til en unik sødmefuld smag. Den smager ikke kun lækkert, men giver også dine retter et smukt blankt skær.
I tillæg til den primære anvendelse er Kikkoman sauce til ris fantastisk til at give salte retter såsom supper eller salater et strejf af sødme. Den er ideel til at karamellisere nødder eller til at give et helt unikt præg til kødretter. Den tilfører også noget helt særligt til desserter, især i kombination med chokolade.