Kikkoman sauce til ris - sødtsmagende

Vegansk
Fås kun i asiatiske butikker

Sugar (36%), Soy sauce (Water, Soybeans, Wheat, Salt) (36%), Glucose syrup, Wine (contains sulphur dioxide), Water, Salt, Yeast extract.

Soy, gluten, sulphites

Hvorfor vælge denne sauce?

  • Smag: sød, let salt
  • Konsistens: flydende


Hvem bestemmer, at Kikkoman saucer kun kan bruges i salte retter? Kikkoman sauce til ris er perfekt til desserter, hvor den løfter smagen i de søde kreationer til nye højder.

Kikkoman sauce til ris hører til i ethvert professionelt køkken, da den kombinerer ingredienser af høj kvalitet til en unik sødmefuld smag. Den smager ikke kun lækkert, men giver også dine retter et smukt blankt skær.

I tillæg til den primære anvendelse er Kikkoman sauce til ris fantastisk til at give salte retter såsom supper eller salater et strejf af sødme. Den er ideel til at karamellisere nødder eller til at give et helt unikt præg til kødretter. Den tilfører også noget helt særligt til desserter, især i kombination med chokolade.

Har du spørgsmål?

Vil du gerne vide mere om vores produkter eller har du et spørgsmål? Så tag endelig kontakt til os!

Nu

Tag kontakt til os!

Har du spørgsmål vedrørende vores produkter, hvor man kan købe dem eller vil du gerne vide mere om Kikkoman? Så tag endelig kontakt til os!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* påkrævet felt

Vær opmærksom på databeskyttelseserklæringen. Du kan finde yderligere forretningsmæssige oplysninger i kolofonen under Impressum.