Søg
Filter
Teriyaki-Mix-spyd
Bookmark
8 af 148

Teriyaki-Mix-spyd

Teriyaki-Mix-spyd
Ernæringsfakta (pr. portion) 668 kJ / 158 kcal
Fedt: 3.2 g
Protein: 24.5 g
Kulhydrat: 7.3 g

Ingredienser for 4 portion(er)

Til kæmperejespyd:

Til oksekødsspyd:

Til kammuslingespyd:

Forberedelse

Skær kæmperejerne op på bagsiden, og fjern tarmen. Kom hele kæmperejen på spyddet, og gril den. Pensles med Kikkoman Teriyaki Glaze.

Skær det nederste stykke af aspargesene af. Skræl den nederste del af aspargesen, blancher den, og skær den i stykker på 4 cm. Skær roastbeef i skiver på 15 g, og bank dem flade. Svøb aspargesen i roastbeefskiverne, og kom det hele på et spyd. Glaser dem med Kikkoman Teriyaki Glaze efter stegningen.

Skær squashen i strimler på langs (med en aspargesskræller). Rul kammuslingerne ind i squashstrimlerne, og kom dem på et spyd. Brun muslingerne på begge sider, og pensl dem med Kikkoman Teriyaki Glaze.

Anret det hele i et mix, og server det varmt.

Brugte produkter i denne opskrift

Ernæringsfakta (pr. portion) 668 kJ / 158 kcal
Fedt: 3.2 g
Protein: 24.5 g
Kulhydrat: 7.3 g

Ingredienser for 4 portion(er)

Til kæmperejespyd:

Til oksekødsspyd:

Til kammuslingespyd: