
45 af 95
Sandwiches med grillet laks og courgetter
Grillede retter er ikke kun hovedretter. Sandwiches med grillet laks og saftige grillede courgetter er lækre og er perfekte til f.eks. aftensmad.

Samlet tid
25 min.
Tilberedningstid:
25 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
1963 kJ / 469 kcal
Fedt:
22 g
Protein:
27 g
Kulhydrat:
39 g
Ingredienser for 3 portion(er)
- 300 g laksefilet
- 150 g courgetter
- 6 skiver surdejsbrød
- 6 spsk. flødeost (100 g)
Marinade:
- 3 spsk. Ponzu citrus sojasauce (30 g)
- 1 spsk. hakket dild
- 1 spsk. hakket persille
Forberedelse
- Gnid laksen med Ponzu-sauce, krydderurter og peber. Grill den på begge sider.
- Skær courgetterne i lange skiver, hæld Ponzu-saucen over og drys dem med hakkede urter. Grill dem kort på begge sider.
- Smør brødskiverne med flødeost. Læg den hakkede fisk og courgetterne i skiver på dem.
Brugte produkter i denne opskrift
Samlet tid
25 min.
Tilberedningstid:
25 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
1963 kJ / 469 kcal
Fedt:
22 g
Protein:
27 g
Kulhydrat:
39 g
Ingredienser for 3 portion(er)
- 300 g laksefilet
- 150 g courgetter
- 6 skiver surdejsbrød
- 6 spsk. flødeost (100 g)
Marinade:
- 3 spsk. Ponzu citrus sojasauce (30 g)
- 1 spsk. hakket dild
- 1 spsk. hakket persille