Poke wraps med aubergine og kylling
Søg
Filter
Poke wraps med aubergine og kylling
Bookmark
19 af 411

Poke wraps med aubergine og kylling

Poke wraps med aubergine og kylling
Samlet tid 25 min.
Tilberedningstid: 25 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 900 kJ / 215 kcal

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 4 noriplader (tørret tang) 
  • 1 aubergine
  • 1 grillet rød peberfrugt
  • 150 g kogt kyllingekød
  • 1 ræddike
  • 2 stilke mynte
  • 5 tsk. Kikkoman Poke Sauce
  • 1 tsk. olivenolie

Forberedelse

Skær auberginen i 1/2 cm tykke skiver, og pensl dem med olie. Læg skiverne i en stegeso, og steg dem i 3 minutter på hver side i ovnen. Tag dem ud af ovnen, og lad dem køle af.

Skær kyllingekødet i skiver, og pensl dem med 2 tsk. Kikkoman Poke Sauce. Skær peberfrugten i store skiver. Pluk myntebladene af stilken.

Fordel aubergineskiverne, myntebladene, peberfrugtskiverne og kyllingeskiverne på noripladerne, og rul dem sammen.

Skær de færdige wraps i halve, og server dem med Kikkoman Sauce for Poke Bowl. Som tilbehør serveres ræddike i skiver og salat.

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 25 min.
Tilberedningstid: 25 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 900 kJ / 215 kcal

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 4 noriplader (tørret tang) 
  • 1 aubergine
  • 1 grillet rød peberfrugt
  • 150 g kogt kyllingekød
  • 1 ræddike
  • 2 stilke mynte
  • 5 tsk. Kikkoman Poke Sauce
  • 1 tsk. olivenolie