
22 af 45
Omelet med pikant sojasauce

Samlet tid
30 min.
Tilberedningstid:
30 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
897 kJ / 214 kcal
Fedt:
13.3 g
Protein:
13.3 g
Kulhydrat:
9.9 g
Ingredienser for 4 portion(er)
- lidt olie
- 150 g spinat
- et drys salt
- et drys peber
- 5-6 friske æg
- 5-6 crabsticks
- 15 g løse majs
Til saucen:
- 1 forårsløg
- 100 ml hønsebouillon
- 1 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce
- 15 ml sake
- 15 ml eddike
- 5-6 g sukker
- 1½ spsk. kartoffelmel
- 30 ml vand
Forberedelse
Varm olie op på en pande, og svits spinaten i olien. Krydr let med salt og peber, og lad spinaten køle af. Skær derefter forårsløget i fine ringe.
Pisk æggene let sammen i en skål. Tilsæt de hakkede crabsticks, spinaten og majsen, og rør det hele sammen. Varm olie op på en lille pande. Hæld æggemassen på panden, og steg den som en spansk omelet (dvs. som en ca. 0,5 cm tyk usammenklappet omelet).
Bland alle ingredienserne til saucen sammen i en gryde, og lad blandingen koge op. Jævn saucen med en jævning af kartoffelmel og vand. Anret omeletten på en tallerken, og hæld saucen over. Drys med de snittede forårsløg.
Brugte produkter i denne opskrift
Samlet tid
30 min.
Tilberedningstid:
30 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
897 kJ / 214 kcal
Fedt:
13.3 g
Protein:
13.3 g
Kulhydrat:
9.9 g
Ingredienser for 4 portion(er)
- lidt olie
- 150 g spinat
- et drys salt
- et drys peber
- 5-6 friske æg
- 5-6 crabsticks
- 15 g løse majs
Til saucen:
- 1 forårsløg
- 100 ml hønsebouillon
- 1 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce
- 15 ml sake
- 15 ml eddike
- 5-6 g sukker
- 1½ spsk. kartoffelmel
- 30 ml vand