Muslinger med kokos-karry-sojasauce
Søg
Filter
Muslinger med kokos-karry-sojasauce
Bookmark
4 af 390

Muslinger med kokos-karry-sojasauce

Muslinger med kokos-karry-sojasauce
Samlet tid 20 min.
Tilberedningstid: 20 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 657 kJ / 157 kcal
Fedt: 6.7 g
Protein: 11.1 g
Kulhydrat: 9.6 g

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 250 ml kokosmælk
  • 4-5 g karrypulver
  • 2 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce 
  • 5 g sukker
  • 200 g løg
  • 20 ml olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • 1 laurbærblad
  • 1 kg blåmuslinger
  • 80 ml hvidvin
  • 80 ml vand
  • persille

Forberedelse

Rør kokosmælk, karrypulver, naturligt brygget sojasauce og sukker sammen i en skål. Skær derefter løgene i tynde skiver. Varm olivenolien i en gryde, og svits hvidløg, løgringe og laurbær i olien. Tilsæt muslinger, hvidvin og vand, og damp muslingerne under låg, til alle muslinger åbner sig. Tilsæt kokosmælkeblandingen, og lad det hele småkoge et kort øjeblik. Drys med grofthakket persille.

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 20 min.
Tilberedningstid: 20 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 657 kJ / 157 kcal
Fedt: 6.7 g
Protein: 11.1 g
Kulhydrat: 9.6 g

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 250 ml kokosmælk
  • 4-5 g karrypulver
  • 2 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce 
  • 5 g sukker
  • 200 g løg
  • 20 ml olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • 1 laurbærblad
  • 1 kg blåmuslinger
  • 80 ml hvidvin
  • 80 ml vand
  • persille