Søg
Filter
Laksetern med græskarpasta
Bookmark
55 af 521

Laksetern med græskarpasta

Laksetern med græskarpasta
Samlet tid 50 min.
Tilberedningstid: 50 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 3974 kJ / 949 kcal

Ingredienser for 4 portion(er)

Forberedelse

Skær græskarkødet i tynde skiver, og dryp med 2 spsk. olie og 2 spsk. sojasauce. Læg skiverne på en bageplade med bagepapir, og bag dem i en forvarmet ovn ved 220 °C (gasovn: trin 5, varmluftsovn 200 °C) i ca. 15-20 minutter.

Skyl laksefileterne, og dup dem tørre. Skær laksen i tern, dryp med citronsaft, og vend ternene i 2 spsk. sojasauce og Teriyaki marinaden. Kog spaghettien al dente efter anvisningen på pakken. Rist græskarkernerne på en slip let-pande (26 cm diameter), og tag dem af panden.

Varm resten af olien op, og steg lakseternene i olien i ca. 5 minutter, idet de vendes af og til. Tilsæt cremefraiche. Bland det sammen med spaghettien og græskarskiverne, og krydr med limesaft og reven limeskal, peber, timian og merianblade samt resten af sojasaucen.

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 50 min.
Tilberedningstid: 50 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 3974 kJ / 949 kcal

Ingredienser for 4 portion(er)