Søg
Filter
Bookmark
16 af 335

Flute med poke-kylling

Tilberedningstid: 1 time 30 min.
Brændværdi (pr. Portion): 899 kJ / 215 kcal

Ingredienser for 10 portioner

  • 30 cherrytomater
  • 400 g kyllingebrystfilet
  • Salt, friskkværnet peber
  • 2 spsk. planteolie
  • 150 ml Kikkoman Poke Sauce
  • 10 miniflutes
  • 4 spsk. olivenolie
  • 50 g rucola

Forberedelse

Skyl tomaterne, læg dem på en bageplade med bagepapir og lad dem tørre i en forvarmet ovn ved 120 °C (varmluftsovn: 100 °C) i ca. 90 minutter.

Dup kyllingebrystfileterne tørre og krydr dem med salt og peber. Varm planteolien op på en pande og steg kødet på begge sider. Skær kyllingebrystfileterne i mundrette stykker og vend dem i Kikkoman Poke Bowl sauce.

Varm olivenolien op, skær miniflutene over på langs og rist skærefladerne kort i den varme olie. Skyl og nip rucolasalaten. Fordel rucolasalaten, poke-kyllingestykkerne og de halvtørrede tomater på flutene. Pynt efter ønske med høvlet parmesan.

Brugte produkter i denne opskrift

Ingredienser for 10 portioner

  • 30 cherrytomater
  • 400 g kyllingebrystfilet
  • Salt, friskkværnet peber
  • 2 spsk. planteolie
  • 150 ml Kikkoman Poke Sauce
  • 10 miniflutes
  • 4 spsk. olivenolie
  • 50 g rucola