
Flute med poke-kylling

Ingredienser for 10 portion(er)
- 30 cherrytomater
- 400 g kyllingebrystfilet
- Salt, friskkværnet peber
- 2 spsk. planteolie
- 150 ml Kikkoman Poke Sauce
- 10 miniflutes
- 4 spsk. olivenolie
- 50 g rucola
Forberedelse
Skyl tomaterne, læg dem på en bageplade med bagepapir og lad dem tørre i en forvarmet ovn ved 120 °C (varmluftsovn: 100 °C) i ca. 90 minutter.
Dup kyllingebrystfileterne tørre og krydr dem med salt og peber. Varm planteolien op på en pande og steg kødet på begge sider. Skær kyllingebrystfileterne i mundrette stykker og vend dem i Kikkoman Poke Bowl sauce.
Varm olivenolien op, skær miniflutene over på langs og rist skærefladerne kort i den varme olie. Skyl og nip rucolasalaten. Fordel rucolasalaten, poke-kyllingestykkerne og de halvtørrede tomater på flutene. Pynt efter ønske med høvlet parmesan.
Brugte produkter i denne opskrift
Ingredienser for 10 portion(er)
- 30 cherrytomater
- 400 g kyllingebrystfilet
- Salt, friskkværnet peber
- 2 spsk. planteolie
- 150 ml Kikkoman Poke Sauce
- 10 miniflutes
- 4 spsk. olivenolie
- 50 g rucola