Søg
Filter
Blækspruttespyd
Bookmark
99 af 148

Blækspruttespyd

Blækspruttespyd
Ernæringsfakta (pr. portion) 222 kJ / 53 kcal
Fedt: 0.8 g
Protein: 9.3 g
Kulhydrat: 1.9 g

Ingredienser for 4 portion(er)

Forberedelse

Kog blæksprutten, og skær kødet i mundrette stykker. Udkern agurken, skær den i mundrette stykker, og læg stykkerne i en saltlage med 2 % salt i 20-30 minutter. Hæld saltlagen fra, og sæt blækspruttebidderne og agurkestykkerne på spyd. Server spyddene med Kikkoman naturligt brygget sojasauce med 43 % mindre salt og wasabi.

Tip: Blækspruttestykkerne kan også blandes med agurk og wakame-tang og serveres som salat.

Ernæringsfakta (pr. portion) 222 kJ / 53 kcal
Fedt: 0.8 g
Protein: 9.3 g
Kulhydrat: 1.9 g

Ingredienser for 4 portion(er)