
Veggie BBQ-spyd

Ingredienser for 4 portion(er)
½ blomkål
½ hokkaidogræskar
2 lime
4 spsk. Kikkoman sojasauce
1 tsk. TABASCO® Pepper Sauce
4 spsk. olivenolie
4 timiankviste
Friskkværnet peber
1 skalotteløg
½ fennikel
4 radiser
1 hjertesalat
50 g oliven
Forberedelse
Skær blomkål i buketter og græskar med skræl i grove tern. Halver limefrugterne. Sæt det hele på spyd.
Rør sojasauce, TABASCO® Pepper Sauce, olivenolie, finthakket timian og friskkværnet peber sammen. Læg spyddene på grillen og grill ca. 20-25 minutter ved mellemvarme. Pensl løbende med marianden.
Skær fennikel, radiser og skalotteløg tyndt på et mandolinjern. Læg dem eventuelt i isvand for at gøre dem ekstra sprøde. Pluk salaten og læg det på et fad. Top med det grillede grønt, fennikel, radise og oliven. Hæld den overskydende marinade over.
Spyddene kan også bruges som tilbehør uden salat.
Brugte produkter i denne opskrift
Ingredienser for 4 portion(er)
½ blomkål
½ hokkaidogræskar
2 lime
4 spsk. Kikkoman sojasauce
1 tsk. TABASCO® Pepper Sauce
4 spsk. olivenolie
4 timiankviste
Friskkværnet peber
1 skalotteløg
½ fennikel
4 radiser
1 hjertesalat
50 g oliven