
Sukker, Vand, Glutenfri Sojasauce (Vand, Sojabønner, Salt, Spriteddike), Salt, Modificeret stivelse, Karamelliseret sukker sirup, Ethylalkohol, Melasse, Fortykningsmiddel (Xanthangummi), Gærekstrakt, Tangpulver (Ascophyllum nodosum).
Hvorfor vælge denne sauce?
- Smag: salt, sød
- Konsistens: meget tyktflydende
Kikkoman glutenfri sushi sauce er essentiel i professionelle køkkener, der ønsker at forfine både smag og præsentation af deres retter. Saucens salt-søde smag og dens blanke finish gør den til et godt valg til mere end blot sushi.
Sød, salt og perfekt afbalanceret – det er essensen af Kikkoman glutenfri sushi sauce. Med sin milde sojasmag og blanke udseende garanterer den en autentisk afrunding på enhver ret.
Kikkoman glutenfri sushi sauce åbner op for utallige muligheder for professionelle. Udover sushi giver saucen også et ekstra pift til burgere, pizza og pasta. Den fungerer også fremragende som marinade og giver retter en uimodståelig blank finish.