Krydret yoghurt-marinade

Samlet tid 35 min.
5 min. Arbejdstid
30 min. Marineringstid

Denne velduftende, let krydrede marinade er perfekt til at gøre kødet mørt før det grilles. Den fungerer ligeledes perfekt til fisk.

Ingredienser

1 Portioner
120 g
honning
25 g
revet ingefær
200 g
revet løg
20 g
karrypulver
400 g
yoghurt naturel
Næringsindhold: 3252 kJ  /  775 kcal
6,3 g Fedt
37,5 g Protein
139,3 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Bland alle ingredienserne sammen, og brug blandingen som marinade for enhver slags kød.

Step 2

Lad det trække på køl i flere timer eller henover natten, alt afhængig af hvilken slags kød der bliver tilberedt (længere tid ved okse- og svinekød, kortere ved kylling).

Opskrifts-ID: 1131

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Bland alle ingredienserne sammen, og brug blandingen som marinade for enhver slags kød.

Lad det trække på køl i flere timer eller henover natten, alt afhængig af hvilken slags kød der bliver tilberedt (længere tid ved okse- og svinekød, kortere ved kylling).

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.