Hurtige sommeropskrifter

Når sommeren viser sig fra sin varmeste side, smager let og fedtfattig mad bare bedst. Samtidig sørger den rigtige kombination af sommerens råvarer og en frisk krydret smag for et sundt energiboost på alle tider af døgnet. Har du prøvet at give dine sommerretter et friskt og lifligt twist med en af de lette og frugtige saucer fra Kikkomans Ponzu-serie som fx Ponzu citrus, Ponzu appelsin eller Ponzu chili? Du kan også tilføre sommermaden et ekstra umami-pift med Kikkoman naturligt brygget sojasauce – og vores Poke Sauce er med sin kraftige og lækre smag den ideelle ledsager til sommerens bowls, altid klar til brug. Det kan ikke være lettere! 

Vi har samlet nogle af vores favoritter til sommerkøkkenet for at vise, hvordan du nemt kan tilberede de lækreste måltider til den varme årstid i en håndevending. Få mere inspiration her …

Lækre frokostretter til hverdagen

Salater med forskellige lækre råvarer er altid et hit, både til frokostpausen og som snack eller mellemmåltid. Her i sommervarmen er wraps og poke bowls med ris, avocado, laks eller ananas mindst lige så populære – og samtidig er de lynhurtigt lavet. Prøv selv:

Gode retter til varme sommeraftener

Sommeren lægger op til masser af udendørs aktiviteter som fx strandture, cykelture og meget mere. Og hvad er bedre end at afslutte en skøn og aktiv dag i solen med et sundt og lækkert måltid om aftenen? Vi har samlet en række spændende opskrifter på aftensmad, der kan tilberedes på mindre end 30 minutter – lige fra lette kyllinge- og fiskeretter til vegetariske specialiteter.

Søde sager til sommerslikmunde

Også midt i sommervarmen kan man blive lækkersulten efter søde sager som for eksempel en portion is eller noget friskt og frugtigt. Kikkomans sojasaucer giver begge dele et udsøgt pift og gør smagsoplevelsen endnu bedre. Lad dig overbevise af vores lækre opskrifter: