Prøv vores Japas - japanske tapas
04. Oktober 2023
Små spændende specialiteter
Hvad enten det er tun, asparges eller andebryst – udsøgte japas laves altid på basis af førsteklasses råvarer, tilberedt som små mundrette delikatesser, der giver store smagsoplevelser. Japas overrasker med en nyfortolkning af velkendte klassikere: muslinger i vin-sojasauce, japanske hvidkålsrøsti med brystflæsk eller mini-pancakes med rejer. Hvad enten det er grillet, pandestegt eller ovnbagt: Japas kan tilberedes på alle mulige måder og lægger op til at eksperimentere.
Krydret med sojasauce
Fermenterede fødevarer som fx sojasauce er uundværlige i det japanske køkken. De har en positiv virkning på fordøjelsessystemet. Naturligt brygget sojasauce beriger al slags mad med en helt speciel umami – en aromatisk smagsfylde, som gør det muligt at minimere saltforbruget. Vi håber, at du bliver inspireret af vores japas-opskrifter, og ønsker dig rigtig god fornøjelse med at afprøve dem og måske endda kreere dine helt egne japas.
Download det!
Du kan downloade vores japas-brochurer her: