Både til jul og til nytår: Disse partydips giver enhver festmenu et spændende pift.

Hvad enten det er som dip til en forret eller til fingerfood, som tilbehør til en klassisk raclette- eller fondueaften eller som garniture til en festlig hovedret: De nye dipopskrifter fra Kikkoman kan bruges og kombineres på mange måder. Du kan endda lave en hel dipmenu eller dipbuffet, hvor hver især kan tage for sig af lækkerierne efter smag og behag. Kikkomans sojasaucer giver de udsøgte dips en fantastisk kraftig og samtidig fin umami – en rund og fyldig smag, der er sand fest for ganen. Og det bedste er, at de nye partydips er nemme og hurtige at tilberede. Overrask familien og gæsterne med en spændende kulinarisk oplevelse til julens fester! 

Opskrifter på dips, der giver masser af umami og variation på bordet 

Hvad du end har planlagt til jul og nytår: Med vores nye partydips kan du byde på spændende smagsoplevelser, hvad enten du serverer dem som tilbehør til en julemiddag eller som selvstændig ret som del af en sammensat menu. De lækre dips smager fantastisk med brød eller bagværk til forret, med kød, grøntsager og alt godt fra havet til hovedret og endda som dip til en ostedessert. De indeholdte råvarer sørger i sig selv for masser af variation på festbordet – lige fra næringsholdige avokadoer og eksotiske søde kartofler til trendy edamame-sojabønner. Og vores naturligt bryggede sojasauce giver lækkerierne et udsøgt feinschmecker-pift. Prøv selv de nye lækre dips! Her er et udvalg af vores favoritter: 

Cremet sødkartoffeldip med sojasauce: Et hit for alle, der er vilde med kiks, grissini og tortillachips

Søde kartofler har status som superfood, og det er der god grund til! Bortset fra den gode smag overbeviser vores cremede sødkartoffeldip også med sin ernæringsmæssige værdi. Den er et lækkert highlight såvel til forretten som til en hyggelig aftensnack. Hvor lang tid det tager at tilberede den? Ikke mere end 15 minutter! Du kan lynhurtigt forvandle en sød kartoffel til en fantastisk, let sødlig dip med en helt unik umami, naturligvis krydret med Kikkoman naturligt brygget sojasauce. Det er superfood i superfart! 

Oliven-sojasaucedip: en kraftig dip med fremtrædende karakter – fremragende til flutes

Det helt særlige ved denne oliven-sojasaucedip er den udsøgte kombination af oliven, kapers og pinjekerner, smagt til med Kikkoman naturligt brygget sojasauce. På kun 10 minutter kan du fremtrylle en kraftig dip med en meget fremtrædende rund og fyldig smag, der klart og tydeligt afslører, hvad den er gjort af. 

Bagna cauda-dip med tofu og sojasauce: Kikkomans fortolkning af en klassiker, uovertruffen til grøntsager

Denne bagna cauda-dip er inspireret af det italienske køkken. ”Bagna cauda” betyder egentlig bare ”varmt måltid”. Den oprindelige opskrift er baseret på hvidløg og ansjoser og stammer fra den italienske region Piemont. Denne opskrift har Kikkoman nu nyfortolket og kombineret med tofu, tun og naturligt brygget sojasauce til en helt ny dipkreation, der smager fantastisk til såvel råkost og grøntsagsstænger som til kogte grøntsager. Den kan i øvrigt både nydes varm og kold. 

Hummusdip med sojasauce: En orientalsk himmerigsmundfuld, der passer perfekt til grillede grøntsager, kød eller fladbrød

Hummushar rødder i Orienten, men bliver også mere og mere populær her til lands. Hovedingrediensen er kikærter, der indeholder masser af sunde næringsstoffer. De blendes ganske enkelt med hvidløg, ristet sesam og naturligt brygget sojasauce i en foodprocessor, så er den lækre orientalske specialitet færdig i en håndevending. Hummusdippen smager helt fantastisk til fladbrød, men den er også lækker til grøntsager og kød. 

Edamole med sojasauce: Proteinpower, der harmonerer fantastisk med alt godt fra havet

Hovedingredienserne i denne dip er avokado og edamamebønner – friske, grønne sojabønner. De sprøde bælgfrugter, som er utroligt populære i Japan, er kaloriefattige og indeholder samtidig masser af værdifulde vitaminer og proteiner. Sammen med de næringsrige avokadoer udgør de en sund og velsmagende duo – og krydret med limesaft, hvidløg og Kikkoman naturligt brygget sojasauce er de en ægte delikatesse og et superlækkert tilbehør til alt godt fra havet. 

Salsa dip a base di salsa di soia e melanzane: l’accompagnamento perfetto per una degustazione di formaggi.

Le melanzane sono un ingrediente molto popolare per ricette dip di vario tipo. Un piccolo suggerimento: prima di lavorare le melanzane, grigliate queste verdure dal colore viola intenso in forno per 30-40 minuti. La polpa potrà poi essere estratta con facilità con un cucchiaio. Mescolate con aglio e succo di lime, condite con fiocchi di peperoncino e salsa di soia a fermentazione naturale Kikkoman, ed ecco, la salsa è pronta. Una salsa dal sapore eccezionale, che ben si addice a tutti i tipi di pane e a tutti i piatti. Un gusto straordinario!

Har du lyst til at prøve endnu flere dipopskrifter? Så gå på opdagelse her:

Vidste du, at ...

Med vores veganske sojasaucer, som du kan kende på det typiske V-label, kan du lave spændende veganske lækkerier af mange forskellige dips – du udelader bare kød og fisk som tilbehør!