Forskellige mayoer med Kikkoman og pomfritter
Forskellige mayoer med Kikkoman og pomfritter

Forskellige mayoer med Kikkoman og pomfritter

5 1 Bedømmelse
Samlet tid20 min.
20 min.Arbejdstid

Skal der mayo til? Svaret er selvfølgelig JA! Prøv vores tre lækre opskrifter på mayo – en frisk grøn mayo, en cremet hvid mayo og en spicy rød mayo, alle med Kikkoman sojasauce for ekstra smag. Perfekte til dine hjemmelavede pomfritter!

Ingredienser

4 Portioner

Grøn mayo:

3 
pasteuriserede æggeblommer
400 ml
rapsolie
1 bundt
frisk basilikum

Hvid mayo:

3 
pasteuriserede æggeblommer
400 ml
rapsolie
1 tsk.
friskrevet hvidløg
3 spsk.
sesamfrø

Rød mayo:

3 
pasteuriserede æggeblommer
400 ml
rapsolie
1 tsk.
sriracha chilisauce
1 spsk.
sød paprika

Fremgangsmåde

Step 1

400 ml rapsolie – 1 bundt frisk basilikum – 3  pasteuriserede æggeblommer – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce

Grøn mayo:
Skyl basilikummen og blend den nu med rapsolien. Lad den trække lidt og si så basilikummen fra. Pisk nu æggeblommerne med sojasauce og tilsæt basilikumolien i en tynd stråle imens du fortsætter med at piske. Smag til med mere sojasauce og server med frisklavede pomfritter.

Step 2

3 spsk. sesamfrø – 3  pasteuriserede æggeblommer – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 tsk. friskrevet hvidløg – 400 ml rapsolie

Hvid mayo:
Rist sesamfrøene på en tør pande til de popper og dufter let af popcorn. Pisk æggeblommerne med sojasauce og hvidløg. Pisk videre imens du hælder olien i en tynd stråle. Smag til med mere sojasauce, vend sesamfrøene i og server med frisklavede pomfritter.

Step 3

3  pasteuriserede æggeblommer – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 tsk. sriracha chilli sauce – 1 spsk. sød paprika – 400 ml rapsolie

Rød mayo:
Pisk æggeblommerne med sojasauce, sriracha og paprika. Pisk videre imens du hælder olien i en tynd stråle. Smag til med mere sojasauce, og server med frisklavede pomfritter.

Opskrifts-ID: 1479

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

400 ml rapsolie – 1 bundt frisk basilikum – 3 pasteuriserede æggeblommer – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce

Grøn mayo:
Skyl basilikummen og blend den nu med rapsolien. Lad den trække lidt og si så basilikummen fra. Pisk nu æggeblommerne med sojasauce og tilsæt basilikumolien i en tynd stråle imens du fortsætter med at piske. Smag til med mere sojasauce og server med frisklavede pomfritter.

3 spsk. sesamfrø – 3 pasteuriserede æggeblommer – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 tsk. friskrevet hvidløg – 400 ml rapsolie

Hvid mayo:
Rist sesamfrøene på en tør pande til de popper og dufter let af popcorn. Pisk æggeblommerne med sojasauce og hvidløg. Pisk videre imens du hælder olien i en tynd stråle. Smag til med mere sojasauce, vend sesamfrøene i og server med frisklavede pomfritter.

3 pasteuriserede æggeblommer – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 tsk. sriracha chilli sauce – 1 spsk. sød paprika – 400 ml rapsolie

Rød mayo:
Pisk æggeblommerne med sojasauce, sriracha og paprika. Pisk videre imens du hælder olien i en tynd stråle. Smag til med mere sojasauce, og server med frisklavede pomfritter.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.