

Salat med blæksprutte, glaskål og surt æble
Denne fusion af blæksprutte, kål og frugt er det perfekte kølige og syrlige element på menukortet til varme dage. Den friske salat med blæksprutte, glaskål og surt æble vendes i en lækker dressing af Kikkoman sojasauce og Kikkoman ponzu citrus sojasauce.
Ingredienser
Salat:
Pynt:
Fremgangsmåde
Step 1
Bring saltet vand i kog i en stor gryde. Tilsæt blæksprutten og kog den i 50-60 minutter, indtil den er mør. Hæld vandet fra og lad den køle af.
Step 2
Pisk Kikkoman sojasauce, Kikkoman ponzu citrus sojasauce, riseddike, Kikkoman sesamolie, honning, hvidløg og chili sammen i en lille skål.
Step 3
Skær den afkølede blæksprutte i mundrette bidder, og læg dem i en stor skål. Tilsæt det sure æble, glaskål, frisk koriander og forårsløg. Hæld den færdige dressing over, og bland det hele godt sammen.
Step 4
Server salaten på tallerkener, og pynt med de ristede sesamfrø og koriander.
Tip:
Fordel blæksprutten oven på salaten inden servering for at sikre lige store portioner.
Opskrifts-ID: F1057
Opskrift som PDF
Download som PDFFå mere at vide