

Orecchiette med grønkål, mandler og burrata
Denne lette pastaret luner i maven på kolde dage. Orecchiette kombineres med årstidens grønkål, sprøde mandler og Kikkoman pankorasp. Kikkoman ponzu citrus sojasauce og Kikkoman sojasauce giver retten en frisk aroma og afbalanceret smag.
Ingredienser
Kål:
Pasta:
Fyld:
Pasta med kål ca. 260 g - Burrata ca. 90 g - Yderligere fyld ca. 25 g
Fremgangsmåde
Step 1
Smelt smør på en lille pande og tilsæt Kikkoman panko og salt. Rist det i 2-3 minutter under jævn omrøring, indtil raspen er gyldenbrun. Riv de 5 g hvidløg fint og tilsæt det de sidste 30 sekunder på panden. Hæld pankoblandingen ud på et stykke køkkenrulle, så det overskydende fedtstof kan opsuges. Lad det stå indtil brug.
Step 2
Skær det resterende hvidløg i skiver. Riv grønkålen i mindre stykker. Opvarm olien på en pande eller vippepande ved middel varme. Tilsæt hvidløg og grønkål og steg det i 5-6 minutter.
Step 3
Kog pastaen i henhold til pakkens anvisninger. Hæld det derefter på panden med grønkål. Smag til med citronsaft, Kikkoman sojasauce, Kikkoman ponzu citrus sojasauce og olivenolie.
Step 4
Steg det hele i 1-2 minutter, og anret det derefter på tallerkener.
Step 5
Pynt retten med mandler, burrata, basilikum, purløg og panko.
Tip:
Mandler og panko kan sagtens blandes sammen for at gøre anretningen mere effektiv.
Opskrifts-ID: F1003
Opskrift som PDF
Download som PDFFå mere at vide