

Mafalda båndpasta med tuntatar og chipotle
Denne særlige pastaret, nemlig mafalda med tuntatar, lever af kvaliteten af god tun og er et helt nyt bud på en lækker pastaret. Kikkoman sojasauce fremhæver smagen af fisk og løfter chipotlesaucens komplekse smagsnuancer til et nyt niveau.
Ingredienser
Tatar:
Sauce:
Pasta:
Fremgangsmåde
Step 1
Bland tun, skalotteløg og koriander med Kikkoman ponzu citrus sojasauce og olivenolie. Stil den rørte tatar til side et køligt sted, indtil den skal serveres.
Step 2
Til saucen pureres alle ingredienserne, indtil blandingen er jævn. Hæld saucen i en gryde og bring den i kog.
Step 3
Kog pastaen i ca. 8 minutter og hæld den ned i saucen. Rør det hele godt sammen og lad det simre i ca. 30 sekunder.
Step 4
Server pastaen på tallerkener og server den rørte tuntatar ovenpå pastaen.
Tip:
Du kan også lave denne ret med tatar af oksekød eller med stegt kylling.
Opskrifts-ID: F1001
Opskrift som PDF
Download som PDFFå mere at vide