Mafalda båndpasta med tuntatar og chipotle
Mafalda båndpasta med tuntatar og chipotle

Mafalda båndpasta med tuntatar og chipotle

Samlet tid16 min.
6 min.Arbejdstid
10 min.Tilberedningstid

Denne særlige pastaret, nemlig mafalda med tuntatar, lever af kvaliteten af god tun og er et helt nyt bud på en lækker pastaret. Kikkoman sojasauce fremhæver smagen af fisk og løfter chipotlesaucens komplekse smagsnuancer til et nyt niveau.

Ingredienser

10 Portioner

Tatar:

500 g
frisk tunfisk, skåret i tern på ca. 5 x 5 mm
100 g
skalotteløg, finthakket
25 g
koriander, finthakket
40 g
ekstra jomfruolivenolie

Sauce:

300 g
chipotle i adobosauce (på dåse)
550 g
tomatpassata
10 g
hvidløg
100 ml
limesaft
10 g
spidskommen, hele frø
10 g
tørret oregano

Pasta:

900 g
mafalda båndpasta
Allergener:
Fisk, gluten, soja
Samlet vægt per portion:
365 g
Vægt per ingrediens:
Pasta ca. 282 g - Tatar ca. 81 g

Fremgangsmåde

Step 1

Bland tun, skalotteløg og koriander med Kikkoman ponzu citrus sojasauce og olivenolie. Stil den rørte tatar til side et køligt sted, indtil den skal serveres.

Step 2

Til saucen pureres alle ingredienserne, indtil blandingen er jævn. Hæld saucen i en gryde og bring den i kog.

Step 3

Kog pastaen i ca. 8 minutter og hæld den ned i saucen. Rør det hele godt sammen og lad det simre i ca. 30 sekunder.

Step 4

Server pastaen på tallerkener og server den rørte tuntatar ovenpå pastaen.

Tip:

Du kan også lave denne ret med tatar af oksekød eller med stegt kylling.

Opskrifts-ID: F1001

Opskrift som PDF

Download som PDF

Få mere at vide

Har du spørgsmål vedrørende vores opskrifter eller produkter?

Vi vil altid gerne hjælpe

Tag kontakt til os nu

Tag kontakt til os!

Har du spørgsmål vedrørende vores produkter, hvor man kan købe dem eller vil du gerne vide mere om Kikkoman? Så tag endelig kontakt til os!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* påkrævet felt

Vær opmærksom på databeskyttelseserklæringen. Du kan finde yderligere forretningsmæssige oplysninger i kolofonen under Impressum.