

Kold salat med sobanudler og sesamdressing
Denne ret er et nyt take på en klassisk nudelsalat. Takket være kombinationen af Kikkoman sojasauce og Kikkoman sesamsauce får denne ret et koreansk twist, og den serveres ikke som tilbehør, men som hovedret.
Ingredienser
Salat:
Pynt:
Dressing ca. 42 g - Soba, gulerod, rød peberfrugt ca. 175 g - Agurk ca. 35 g - Forårsløg ca. 7 g
Fremgangsmåde
Step 1
Kog sobanudlerne i 4 minutter. Hæld vandet fra og skyl dem under koldt vand for at stoppe kogeprocessen.
Step 2
Bland rød peberfrugt, gulerødder og de kogte sobanudler i en stor skål.
Step 3
I en anden skål blandes Kikkoman sojasauce, riseddike, Kikkoman sesamolie, honning, ingefær, hvidløg og Kikkoman sesamsauce sammen til en dressing. Hæld den over nudlerne og grøntsagerne og vend det hele godt sammen, indtil alt er jævnt dækket.
Step 4
Pynt nudelsalaten med det hakkede forårsløg og skiver af agurk inden servering.
Tip:
Pynt med ristede sesamfrø for en mere intens smag af sesam. Du kan med fordel supplere retten med stegt kyllingebryst.
Opskrifts-ID: F1059
Opskrift som PDF
Download som PDFFå mere at vide