

Cannelloni fyldt med calamares og lam
Disse lækre cannelloni á la surf’n’turf er fyldt med en blanding af calamares og lammekød. Kikkoman ponzu citrus sojasauce og Kikkoman sojasauce giver en god dybde til smagen. De bages i en delikat peberfrugtssauce og serveres med manchego.
Ingredienser
Cannelloni:
Sauce:
Pynt:
Cannelloni og sauce ca. 365 g - Ost ca. 15 g
Fremgangsmåde
Step 1
Bland det hakkede lammekød, calamares, æg, Kikkoman ponzu citrus sojasauce, citronskal, rosmarin og timian sammen i ca. 3 minutter. Fyld hver cannelloni med ca. 40 g af blandingen.
Step 2
Forvarm ovnen til 180 °C varmluft. Rist de røde peberfrugter, løg og hvidløgsfed på en bageplade med bagepapir i ca. 35 minutter. Grøntsagerne skal være møre, men ikke for mørke.
Step 3
Tag grøntsagerne ud af ovnen og blend dem med Kikkoman sojasauce, oregano, spidskommen, paprikapulver og cidereddike, indtil blandingen er glat og silkeagtig.
Step 4
Læg de fyldte cannelloni i et ovnfast fad eller en dyb 1/1 gastrobakke. Hæld peberfrugtssaucen over og bag det hele i ca. 35 minutter.
Step 5
Server fem cannelloni med sauce per anretning. Pynt med revet manchego-ost.
Tip:
Hvis du ønsker en mere glat sauce, kan den med fordel sigtes gennem en si.
Jo finere fyldet er, desto nemmere er det at fylde de mange cannelloni. Brug gerne en sprøjtepose.
Opskrifts-ID: F1000
Opskrift som PDF
Download som PDFFå mere at vide