

Vegansk macaroni and cheese med gomiti-pasta
Mac and cheese med et twist – denne ret indeholder nemlig ingen ost, men derimod græskar, gærflager og Kikkoman sojasauce for et ekstra umami-boost. Dermed går dette veganske alternativ ikke på kompromis med smagen.
Pasta ca. 150 g - Sauce ca. 280 g - Pynt ca. 0,5 g
Fremgangsmåde
Step 1
Opvarm olien på en pande. Steg løgene i ca. 2 minutter. Tilsæt hvidløg og steg i ca. 1 minut. Tilsæt græskar i tern, cashewnødder, kokosmælk, gærflager, Kikkoman sojasauce og paprikapulver. Læg låg på, og lad det simre ved middel varme i ca. 15 minutter, indtil græskaren er mør. Blend det hele i mindst 4 minutter, indtil saucen er silkeblød.
Step 2
Kog pastaen i ca. 5 minutter, og hæld den derefter ned i den varme sauce.
Step 3
Server pastaen på en tallerken, og drys med finthakket purløg.
Tip:
Blend saucen i en blender ved høj hastighed, så den får en meget fin konsistens. Hvis du ønsker en glattere sauce, kan den med fordel hældes gennem en sigte.
Opskrifts-ID: F1002
Opskrift som PDF
Download som PDFFå mere at vide