

Torsk og kartoffelkroketter med tomatsauce
Torsk og kartoffelkroketter er en traditionel del af det portugisiske køkken. Vi har tilført et asiatisk twist til retten med vores Kikkoman glutenfri sojasauce.
Ingredienser
Kroketter:
Sauce:
For the garnish:
Kroketter 225 g (9 kroketter à 25 g) - Sauce 40 g
Fremgangsmåde
Step 1
Læg torsken i en skål. Mos kartoflerne med en kartoffelpresser og bland dem med æg, persille, muskatnød, citronskal og Kikkoman glutenfri sojasauce.
Step 2
Form små kroketter af blandingen, rul dem i raspen og steg i olie ved ca. 175 °C i ca. 3 minutter, indtil de er gyldenbrune.
Step 3
Rist anisfrø på en tør pande. Tilsæt smør og lad det brune af. Så snart smørret er gyldenbrunt, tilsættes honning, riseddike, Kikkoman glutenfri sojasauce, tomatpassata og tamarind-pasta. Lad det hele simre i 5 minutter ved lav varme.
Step 4
Fordel saucen på en tallerken, arranger kroketterne ovenpå saucen og server retten med citronbåde.
Tip:
For et mere ensartet udseende kan du med fordel komme din færdige kartoffelblanding i en sprøjtepose, hvormed du kan sprøjte dejen ud i lange striber. Skær disse ud i den ønskede længde med en dejskraber.
Opskrifts-ID: F1027
Opskrift som PDF
Download som PDFFå mere at vide