

Thai-limesuppe med tofu, laks og rejer
En thailandsk-inspireret smagsbombe: Denne lette suppe med lime og citrongræs dufter lækkert og eksotisk. Både laks, rejer, en masse grøntsager og tofu gør den til en sikker vinder. Kikkoman sojasaucen runder retten perfekt af.
Ingredienser
Suppe:
Servering:
Fremgangsmåde
Suppe: Steg hvidløg, ingefær og chili, indtil de frigiver deres aroma. Fjern skind og ben fra laksen og skær den i tern sammen med tofuen. Skær aubergine i halve eller kvarte, afhængig af deres størrelse, og skær dem så i mindre stykker. Skær svampene i skiver, gulerødder i tynde stave og skær sukkerærterne i tre. Varm grøntsagsbouillon og kaffir limeblade op i en stor gryde. Hak citrongræs og kog det med i cirka 15 minutter. Tilsæt derpå kokosmælk, grøntsager (undtagen aspargesbroccoli), Kikkoman sojasauce og fiskesauce. Lad det hele simre, indtil grøntsagerne er møre. Tilsæt aspargesbroccoli og thaibasilikum og lad det koge med i 5 minutter. Tilsæt til sidst limesaft, fisk, tofu og rejer og lad det hele simre i yderligere 5 minutter. Smag til med salt og peber.
Servering: Drys med blade af thaibasilikum og koriander og server med limebåde.
Opskrifts-ID: F1023
Opskrift som PDF
Download som PDFFå mere at vide