

Teriyaki woknudler
Meget mere end blot stegte nudler. Disse teriyaki woknudler vil helt sikkert imponere dine gæster med den autentiske smag fra Kikkoman woksauce teriyaki og friske grøntsager.
Ingredienser
Woknudler:
Servering:
Woknudler med grøntsager ca. 450 g - Pynt ca. 17,5 g
Fremgangsmåde
Step 1
Kog broccolien i saltet vand i 2-3 minutter. Hæld dem derefter kort i koldt vand.
Step 2
Kog nudlerne i 2 minutter og skyl dem ganske kort.
Step 3
Varm olie ved middel varme i en wok, stegepande eller kipsteger (kipsteger ca. 140 °C). Tilsæt hvidløg, gulerødder og løg, og steg det hele i 2 minutter under omrøring, indtil løget begynder at brune.
Step 4
Tilsæt broccoli, rød peberfrugt og babymajs, og steg i yderligere 3 minutter, indtil grøntsagerne er gennemstegte, men stadig har bid.
Step 5
Tilsæt nudlerne og Kikkoman woksauce teriyaki, og steg det hele ved middel varme i ca. 3 minutter, indtil det hele er godt blandet sammen.
Step 6
Server nudlerne med forårsløg, koriander, chili, en smule Kikkoman woksauce teriyaki og to citronbåde per servering.
Tip:
Der kan tilsættes en smule sriracha, hvis man ønsker lidt mere varme til retten. Retten smager også godt med fisk eller kød.
Opskrifts-ID: F1061
Opskrift som PDF
Download som PDFFå mere at vide