

Teriyaki-laks med søde kartofler
Denne laks smager særdeles godt – ikke blot på grund af sin krydrede-søde smag fra Kikkoman woksauce teriyaki, men også fordi den tilberedes skånsomt i ovnen på en bund af søde kartofler og squash. Simpelthen uimodståelig.
Ingredienser
Laks:
Servering:
Laks ca. 145 g - Grøntsager ca. 300 g - Pynt ca. 13 g
Fremgangsmåde
Step 1
Forvarm ovnen til 200 ˚C varmluft. Bland squash og søde kartofler med salt, peber, rapsolie og balsamicoeddike. Fordel det på en bageplade med bagepapir og bag det i ovnen i 20 minutter.
Step 2
Pensl laksen med Kikkoman woksauce teriyaki. Læg den ovenpå grøntsagerne og bag det hele i yderligere 10 minutter.
Step 3
Server laksen sammen med grøntsagerne på tallerkener og dryp med Kikkoman woksauce teriyaki og limesaft. Pynt med forårsløg og sesamfrø inden servering.
Tip:
Sørg for at sprede grøntsagerne en smule ud på bagepladen, så de tilberedes mere jævnt.
Opskrifts-ID: F1062
Opskrift som PDF
Download som PDFFå mere at vide