

Tarte flambée med shiitake og miso
Frankrig møder Japan i denne unikke udgave af en tarte flambée. I stedet for det traditionelle fyld af bacon, creme fraiche eller løg bruger vi her shiitake-svampe og en cremet misosauce. Retten rundes af med Kikkoman sojasauce med mindre salt og Kikkoman ponzu citrus sojasauce.
Ingredienser
Dej:
Sauce:
Topping:
- Dej, ca. 260 g
- Creme, ca. 90 g
- Løg, ca. 40 g
- Svampe, ca. 20 g
- Pak choi, ca. 20 g
- Dressing, ca. 8 g
Fremgangsmåde
Step 1
Opløs saltet i det lunkne vand. Bland med olivenolie og mel til du har en glat dej. Dæk dejen til og lad den ligge i en skål i 10 minutter. I mellemtiden forvarmes ovnen til 220 °C. Form kugler af dejen på 260 g per styk og rul dem ud i 2-3 mm tykkelse.
Step 2
Bland Kikkoman sojasauce med mindre salt med misopasta og honning. Fold creme fraiche og flødeost i blandingen.
Step 3
Fordel 90 g af saucen på hver dejbund. Læg rødløg og svampe ovenpå og bag dem i 10 minutter, indtil de er gyldenbrune.
Step 4
Mariner pak choi med Kikkoman ponzu citrus sojasauce og olivenolie. Fordel den på de færdige tartes og server dem med det samme.
Tip:
Hvis du bruger en ovn med varmluft, kan du reducere bagetiden til ca. 6 minutter.
Opskrifts-ID: F1050
Opskrift som PDF
Download som PDFFå mere at vide