Tarte flambée med shiitake og miso
Tarte flambée med shiitake og miso

Tarte flambée med shiitake og miso

Samlet tid30 min.
20 min.Arbejdstid
10 min.Tilberedningstid

Frankrig møder Japan i denne unikke udgave af en tarte flambée. I stedet for det traditionelle fyld af bacon, creme fraiche eller løg bruger vi her shiitake-svampe og en cremet misosauce. Retten rundes af med Kikkoman sojasauce med mindre salt og Kikkoman ponzu citrus sojasauce.

Ingredienser

10 Portioner

Dej:

30 g
salt
700 ml
lunkent vand
150 ml
olivenolie
1,8 kg
hvedemel, type 405

Sauce:

50 g
lys misopasta
50 ml
honning
400 g
creme fraiche, 30%
300 g
flødeost, 70%

Topping:

400 g
rødløg, skåret i ringe
200 g
shiitake-svampe, skåret i strimler
200 g
pak choi, skåret i mundrette bidder
25 ml
olivenolie
Allergener:
Soja, gluten, laktose
Samlet vægt per portion:
440 g
Vægt per ingrediens:
  • Dej, ca. 260 g
  • Creme, ca. 90 g
  • Løg, ca. 40 g
  • Svampe, ca. 20 g
  • Pak choi, ca. 20 g
  • Dressing, ca. 8 g

Fremgangsmåde

Step 1

Opløs saltet i det lunkne vand. Bland med olivenolie og mel til du har en glat dej. Dæk dejen til og lad den ligge i en skål i 10 minutter. I mellemtiden forvarmes ovnen til 220 °C. Form kugler af dejen på 260 g per styk og rul dem ud i 2-3 mm tykkelse.

Step 2

Bland Kikkoman sojasauce med mindre salt med misopasta og honning. Fold creme fraiche og flødeost i blandingen.

Step 3

Fordel 90 g af saucen på hver dejbund. Læg rødløg og svampe ovenpå og bag dem i 10 minutter, indtil de er gyldenbrune.

Step 4

Mariner pak choi med Kikkoman ponzu citrus sojasauce og olivenolie. Fordel den på de færdige tartes og server dem med det samme.

Tip:

Hvis du bruger en ovn med varmluft, kan du reducere bagetiden til ca. 6 minutter.

Opskrifts-ID: F1050

Opskrift som PDF

Download som PDF

Få mere at vide

Har du spørgsmål vedrørende vores opskrifter eller produkter?

Vi vil altid gerne hjælpe

Tag kontakt til os nu

Tag kontakt til os!

Har du spørgsmål vedrørende vores produkter, hvor man kan købe dem eller vil du gerne vide mere om Kikkoman? Så tag endelig kontakt til os!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* påkrævet felt

Vær opmærksom på databeskyttelseserklæringen. Du kan finde yderligere forretningsmæssige oplysninger i kolofonen under Impressum.